Allianz beëindigt samenwerking met Tim en Tom Coronel

Tim en Tom Coronel afscheid 2019

Vandaag is Allianz Direct de nieuwe naam van Allsecur en zoals verwacht, heeft Allianz de samenwerking met Tim en Tom Coronel beëindigd. Omdat Allianz Direct zich breder wil profileren dan alleen autoverzekeringen en een internationaal karakter krijgt, is besloten om na zeven jaar de samenwerking met de autocoureurs te beëindigen.

De broers zijn nog tot en met december in de reclamecampagnes van Allianz Direct te zien om deze naamswijziging onder de aandacht te brengen bij consumenten. Met de campagne werd een Loden Leeuw en een Effie gewonnen.

Onder Allianz Direct worden de vier online merken van Allianz in Nederland (Allsecur), Duitsland (Allsecur), Italië (Genialloyd) en Spanje (Fénix Directo) samengevoegd tot één Europees verzekeringslabel.

Reactie toevoegen

 

Reacties

Stijn Brouwers - Brouwers Assurantiën 17 oktober 2019

Waar gaan deze geldwolven nu weer aan de slag? Wellicht zien wij deze 'heren' bij een uitvaart verzekeraar opduiken. Slogan: Waar ligt u begraven? " Wist u dat u twee dorpen verderop wel €. 200,-- kunt besparen". Heren Coronel ga doen waar je goed in bent i.p.v. loop jongentjes spelen.

Meer over
Contract huidige Allsecur-klanten blijft hetzelfde

Contract huidige Allsecur-klanten blijft hetzelfde

Maandag is officieel bevestigd wat VVP vorige week al wist te melden: Allsecur wordt Allianz Direct. Het persbericht over de verandering voegt weinig toe aan het...