AS Support lanceert Risicoscanner

zzp laptop via Pixabay

"Met de Risicoscanner inventariseert de adviseur bij zijn klant echt in één keer vrijwel alle particuliere risico's." Aldus AS Support bij de lancering van haar eerder aangekondigde nazorgmodule Risicoscanner. 

Het idee is dat de consument zelf de risicoscan maakt, daarbij geholpen door in de module aanwezige waardemeters, hypotheekscan, overlijdensrisico-rekentool en andere hulpmiddelen. "Is de klant klaar, dan drukt hij op 'afronden', waarmee de complete risicoscan als PDF automatisch bij de adviseur in zijn e-mailbox wordt geplaatst. Zodat direct begonnen kan worden met het 'passend' maken van de producten, het beantwoorden van de vragen en het doen van nieuwe voorstellen."

Ter introductie van de Risicoscanner bij de klant, heeft AS Support een video gemaakt die adviseurs kunnen inzetten.

AS Support raadt adviseurs aan de klant de eerste keer te helpen bij het invullen van de risicoscan. "Dit geeft alle gelegenheid te controleren of de polissen die mogelijk (nog) niet bij hem lopen, ook 'passend' zijn. Met de mogelijkheid daar een alternatief voor aan te bieden, of een (deel-)abonnement om ook daarvan de zorg over te nemen." 

Reactie toevoegen

 
Meer over
AS Support introduceert hypotheekmodule ‘Rente-alert'

AS Support introduceert hypotheekmodule ‘Rente-alert'

AS Support heeft zijn aanbod uitgebreid met de nieuwe hypotheekmodule 'Rente-alert'. "Deze allernieuwste module zorgt ervoor", aldus AS Support, "dat iedere relatie...

"Zorgplicht is meer dan premies vergelijken"

"Zorgplicht is meer dan premies vergelijken"

"Zorgplicht is meer dan premies vergelijken." Aldus AS Support bij de aankondiging van de Risicoscanner die zij half november verwacht te lanceren. Oprichter Rien...