EASYParp: nieuwe PARP- & IDD-module

Minke Verberk LI

EASYParp biedt per 1 januari diverse modules ter ondersteuning van de juridische processen en wetgeving omtrent de IDD, waaronder ook het PARP-proces (Product Approval en Review Process). "Het is voor verzekeraars, volmachtkantoren en adviseurs nu mogelijk om in Scienta te PARP-en en te voldoen aan de wetgeving omtrent de Insurance Distribution Directive die per 1 oktober 2018 is ingegaan", aldus Minke Verberk van EASYParp.

EasyParp heeft voor zowel ontwikkelaars als voor distributeurs ook modules ontwikkeld waarin uitleg wordt gegeven over de IDD en waarin wordt beschreven welke impact deze wet heeft op de dagelijkse werkzaamheden, productontwikkeling en de bedrijfsprocessen.

EASYParp heeft sinds 2013 bij diverse verzekeraars en volmachtkantoren op meer dan 400 schade- en inkomensproducten ervaring op het gebied van PARP opgedaan. 

Scienta wordt door EASYParp actief gebruikt om het PARP-proces in te richten en producten te toetsen.

EASYParp heeft deze maand voor vijf volmachtkantoren de HEAVY PARP-module ingericht. De verwachting is dat deze module volgend jaar verder wordt uitgerold.

Reactie toevoegen

 
Meer over
EASYParp en AWI lanceren Complianttool Intermediair

EASYParp en AWI lanceren Complianttool Intermediair

EASYParp heeft de Complianttool Intermediair powered by AWI geïntroduceerd. EASYParp en AWI hebben deze maand het eerste (pilot)kantoor al aangesloten. Naar...