Edwin Penterman nieuwe eigenaar Scharenborg Beltrum

Huub Scharenborg 2018

Edwin Penterman is de nieuwe eigenaar van Scharenborg Beltrum. Hij was al ruim achttien jaar in dienst bij het kantoor en neemt het stokje over van Huub Scharenborg (foto).

Scharenborg richt zich op het MKB, de agrarische sector en particulieren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en complete financiële planningen. Daarnaast heeft het bedrijf een vestiging van de RegioBank in huis. Tevens is het bedrijf medeoprichter van volmachtbedrijf Licent Assuradeuren.

Huub Scharenborg: "De uitbouw van Scharenborg heeft mij heel veel tijd en vooral energie gekost en trok een grote wissel op mijn privéleven. Toen ik 50 jaar werd ben ik me daarom gaan beraden op de toekomst. Hoe moet het verder? Omdat ik al reeds geruime tijd met Edwin Penterman in gesprek was over de mogelijkheden tot toetreding tot het bedrijf, was mijn keuze snel gemaakt.”

Penterman kwam in 2000 bij Scharenborg in dienst en werkte zich op tot adviseur op verzekeringsgebied. Daarnaast is hij nauw betrokken bij het management. "Onze persoonlijke formule spreekt steeds meer mensen aan. De schaalvergroting zoals die in verzekerings- en bankenland gaande is, speelt ons in de kaart. Er zijn echter ook uitdagingen. Denk aan de steeds strenger wordende regelgeving. Om daar gericht op in te kunnen spelen, hebben we steeds meer kennis en kunde nodig. Maar van die kennis en kunde op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieel advies gaan onze klanten op hun beurt ook weer profiteren.”

 

Reactie toevoegen

 

Reacties

Leon Brummelhuis - Rendement van Geluk 31 augustus 2018

Heel veel geluk toegewenst toegewenst Huub en Edwin ten aanzien van jullie besluit! Dit bericht kwam overigens wel even bij me binnen (kippenvel). Ik heb in het verleden immers ook nog een heel klein steentje bij mogen dragen aan dit prachtig mooie bedrijf en voel me vanuit dat perspectief ook altijd nog een beetje verbonden. Ik zie me als jongste bediende nog zo aan het avondeten zitten aan de Kampstraat met Theo en Rikie en tegels afbikken in de voormalige bakkerij. Mooie tijd geweest waar ik erg dankbaar voor ben en mooi op terugkijk!

Meer over