Geldfit Zakelijk van start

Jacqueline Zuidweg

Geldfit Zakelijk is de nieuwe online test voor ondernemers en zzp-ers.  Via de gratis test op geldfitzakelijk.nl kunnen ondernemers en zzp’ers bekijken hoe zij er financieel voor staan en waar ze terecht kunnen voor hulp.

"Een groot deel van de ondernemers is onvoldoende op de hoogte van de mogelijkheden die de overheid en de lokale gemeenten bieden om ondernemers bij te staan”, vertelt Martin Suithoff (directeur Nederlandse Schuldhulproute). “Door middel van Geldfit Zakelijk kunnen ondernemers binnen enkele minuten beeld krijgen van hun situatie. Ze ontvangen tips en krijgen een overzicht van alle mogelijkheden die er zijn.”

Jacqueline Zuidweg (Directeur MKB Doorgaan): “Ondernemers zijn gewend om zelfredzaam te zijn, waardoor ze niet gelijk om hulp willen vragen. Met Geldfit Zakelijk kunnen ondernemers eerder zien hoe ze er voor staan en welke hulp er mogelijk is. Ik hoop dat dit de drempel verlaagt om in een eerder stadium in actie te komen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, ook voor ondernemers.’’

 

Reactie toevoegen

 
Meer over