Jubilerend VVP in 2023 springlevend

Springen via Pixabay

VVP, het enige platform puur gericht op onafhankelijk financieel adviseurs, bestaat in 2023 tachtig jaar maar is springlevend! VVP – op 1 januari 2019 verzelfstandigd – werkt ook in het jubileumjaar met vereende krachten aan de invulling van de VVP-missie: het versterken van de positie van de onafhankelijk financieel adviseur én een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van dit maatschappelijk uiterst relevante vak.

De kracht van VVP is de onafhankelijke journalistieke benadering in combinatie met een eigen visie op de adviessector. Elke uiting van VVP moet bijdragen aan de versterking van de positie van de financieel adviseur. Dit doet VVP met een breed aanbod aan diensten die naadloos op elkaar aansluiten: het vakblad VVP met onder meer het katern ‘Ken je vak!’ en steeds een specifiek kenniskatern, de site www.vvponline.nl met nieuws, trends, kennis en achtergronden die relevant zijn voor de adviseur, een dagelijkse nieuwsbrief, de jaarlijkse uitreiking van de VVP Advies Award, het VVP Ondernemersnetwerk (dat in 2022 met succes van start ging), diverse kennisevents, vakinhoudelijke specials en het VVP Ondernemerspanel; een gratis vraagbaak en kennisbank voor de financieel adviseur.

Ook in 2023 is VVP op zoek naar organisaties die het belang van het onafhankelijke adviesvak onderschrijven, willen versterken en hun kennis en inzichten met adviseurs willen delen.

We zijn trots op ons tachtigjarig bestaan, maar kijken juist vooruit hoe we het belang van het onafhankelijk adviesvak nog beter kunnen dienen.

Doet u mee?

Een investering in VVP is een investering in het onafhankelijke adviesvak!

LEES MEER

Reactie toevoegen

 
Serie Actief Klantbeheer, deel 8:  waagt u de sprong?

Serie Actief Klantbeheer, deel 8: waagt u de sprong?

"We willen het allemaal. Loyale klanten. Loyale klanten zijn binnen handbereik als u uw mindset hierop aanpast. Adviseren over een passende financiële oplossing,...