Karin Bisschop nieuwe cfro TKP Pensioen

Karin Bisschop2023

Karin Bisschop wordt per 1 april 2023 de nieuwe chief financial & risk officer (cfro) van TKP Pensioen. Zij volgt Bert Vos op, die managing director wordt van de TKP-dienstverlening voor Verzekerd pensioen, PPI en Apf.

Bisschop is nu nog werkzaam bij APG. Daarvoor werkte ze voor onder meer Cordares, Politie Amsterdam-Amstelland en EY. Ook is Bisschop commissaris en voorzitter van de Audit & Risk Committee bij Invest-NL en commissaris bij Woonzorg Nederland.

Bisschop: "In deze rol komen mijn ervaring op het gebied van finance, risk en de sturing op de realisatie van de strategie samen. Daarnaast spreken de betrokkenheid, deskundigheid en no-nonsense-cultuur die TKP kenmerken, mij enorm aan."

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Medewerkers Aegon en TKP in actie tijdens 'Force for Good Day'

Medewerkers Aegon en TKP in actie tijdens 'Force for Good Day'

Honderden medewerkers van Aegon en TKP Pensioen komen 12 mei in actie tijdens de ‘Force for Good day’ in Leeuwarden, Den Haag en Groningen. In de steden...

TKP kiest voor Plexus (Keylane)

TKP kiest voor Plexus (Keylane)

TKP Pensioen kiest in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel voor Plexus, Keylane's cloudplatform voor de leven- en pensioenbranche. Jonathan Koopmans, chief...