Laponder Voortman en Woonnu winnen SEH Duurzaamheidsaward 2023

Laponder Voortman 2023

Advieskantoor Laponder Voortman (Enschede) en hypotheekaanbieder Woonnu zijn de winnaars geworden van de SEH Duurzaamheidsaward 2023. De winnaars ontvingen de award woensdagmiddag – tijdens het SEH Festival op Papendal – uit handen van Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband.

De prijs is enerzijds tot stand gekomen op basis van cijfers van hypotheekaanvragen die verlopen via HDN en anderzijds op basis van het oordeel van een zeskoppige vakjury.

Kantooreigenaar Stephan Voortman: “Ik heb niet het idee dat we iets unieks doen. Maar wij nemen het onderwerp standaard mee in al onze gesprekken, met nieuwe én met bestaande klanten. Ik roep collega’s op dat ook te doen. We zijn het verplicht richting volgende generaties. Bovendien biedt verduurzamen veel commerciële kansen.”

Woonnu, een label van Nationale-Nederlanden, bleef vier andere genomineerde hypotheekaanbieders voor, te weten a.s.r., Lot Hypotheken en de Rabobank-labels Obvion en Vista.

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Genomineerden bekend voor SEH Duurzaamheidsawards

Genomineerden bekend voor SEH Duurzaamheidsawards

Vijf aanbieders van hypotheken zijn genomineerd voor de SEH Duurzaamheidsaward, editie 2023. Aangezien één advieskantoor met kop en schouders boven...

Plannersdesk en Triodos winnen eerste SEH Duurzaamheidsawards

Plannersdesk en Triodos winnen eerste SEH Duurzaamheidsawards

Plannersdesk uit Arnhem en Triodos Bank hebben de eerste SEH Duurzaamheidsawards gewonnen, een initiatief van het Sectorcollectief Duurzaam Wonen, HDN en SEH. De...