MijnGeldzaken.nl biedt directe koppeling met banken

Mijngeldzaken.nl computer 2020

Dankzij een samenweking tussen Invers en MijnGeldzaken.nl (600.000 gebruikers) is een directe koppeling (PSD2) mogelijk tussen Mijngeldzaken.nl en de Nederlandse banken. Hierdoor worden transacties direct in het huishoudboekje ingelezen en kan de consument direct zien hoeveel geld er wordt uitgegeven aan bijvoorbeeld boodschappen, kleding en uitgaan.

In MijnGeldzaken.nl is vorig jaar het huishoudboekje dat voorheen AFAS Personal was geïntegreerd. Met de PSD2 koppeling komt naar eigen zeggen een wens in vervulling om zonder drempels overzicht te krijgen in de inkomsten en uitgaven van het gehele huishouden.

Ook kan er gekeken worden naar de toekomst. Dankzij de koppeling met de Belastingdienst en Mijnpensioenoverzicht.nl wordt inzicht ggegeven van de financiële situatie van een huishouden voor de periode tot en tijdens pensioen. Ook bij risico's als arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid.

Reactie toevoegen

 
Meer over
MijnGeldzaken introduceert app

MijnGeldzaken introduceert app

MijnGeldzaken.nl is gekomen met een mobiele app als aanvulling op de website. Met de nieuwe app ziet de gebruiker in één oogopslag of de bestedingen...