Eerbetoon aan Ivo Valkenburg (uitnodiging)

Ivo Valkenburg

Ivo Valkenburg zou op 30 augustus 56 jaar zijn geworden. Na een rijk, intens en liefdevol leven overleed hij op 23 juli in zijn huis, omringd door zijn geliefden, in Roemenië.

Met zijn onvoorwaardelijke liefde, zijn kijk op het leven, zijn aanstekelijk enthousiasme, zijn empathie en zijn betrokkenheid heeft hij veel mensen, vooral uit de financiële sector, geïnspireerd en vaak diep geraakt. Ivo wilde de hemel op aarde brengen en geloofde er heilig in dat we dit samen voor elkaar konden krijgen.

Op zijn verjaardag, dinsdag 30 augustus, gaan we Ivo eren. Door onze liefde voor hem met elkaar te delen. En door het leven te vieren met veel persoonlijke verhalen en muziek.

Je bent uitgenodigd voor deze ode aan Ivo en de eenheid van het leven in zijn geliefde stad Heusden. Het eerbetoon vindt plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Catherijnekerk, Burchtstraat 2 in Heusden. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar herinneringen op te halen. Je komst wordt zeer op prijs gesteld, ook door zijn vrouw Lili, zoon Edwin en de familie die aanwezig zullen zijn.

In de Catherijnekerk is er plek voor 400 gasten. Om iedereen overal de gelegenheid te geven de herdenking bij te wonen is het ook mogelijk om online aan te sluiten.

Om de kosten van de herdenking met elkaar te delen wordt er een bijdrage van 20 euro (excl. servicekosten) per persoon gevraagd. Alleen samen maken we deze ode mogelijk.

Een extra financiële donatie is van harte welkom. Alle inkomsten worden gebruikt voor de genoemde kosten en het eventueel resterende bedrag wordt aan zijn vrouw Lili en zoon Edwin geschonken.

Klik HIER om je aan te melden en/of voor meer informatie...

Op 13 september verschijnt de nieuwe editie van het New Financial Magazine, die volledig in het teken zal staan van het werk en het leven van Ivo Valkenburg.

 

Reactie toevoegen

 
Duizend pakkende voorbeelden uit de nieuwe economie

Duizend pakkende voorbeelden uit de nieuwe economie

Ivo Valkenburg heeft de website lovemadevisible.eu gelanceerd, een portal met meer dan duizend concrete en inspirerende voorbeelden uit de nieuwe economie. Valkenburg:...

Ivo valkenburg lanceert boek \'louter leven\'

Ivo valkenburg lanceert boek \'louter leven\'

Louter Leven, het nieuwe boek van Ivo Valkenburg, is 8 januari 2015 gelanceerd in de Coco-Mat-vestiging in Amsterdam. Gastheer was Paul Efmorfides, oprichter van...

"nieuwe financiële wereld komt van binnenuit"

"nieuwe financiële wereld komt van binnenuit"

Keer naar binnen en bouw vanuit je kernwaarden mee aan een nieuwe financiële wereld. Dat was de lijn van de tweede New Financial Day, georganiseerd door VVP...