Op het recht vertrouwen

p1 Cover ARAG Special

‘Op het recht vertrouwen’, heet de op de financieel adviseur gerichte special die ARAG heeft gemaakt in samenwerking met VVP. “Financieel adviseurs zijn essentieel bij het creëren van juridische rust”, aldus de rechtsbijstandverzekeraar in de special die achtergronden en trends schetst en praktijkinformatie biedt. Ook financieel adviseurs zelf komen uitgebreid aan het woord. Een goed advies is volgens deze adviseurs niet compleet zonder aandacht voor de rechtsbijstandverzekering, in een samenleving die steeds verder juridiseert. Een tip is om in het adviesgesprek te werken met scenario’s.

Carola Wijkamp-Hermsen, directeur Commercie, Marketing en  Verzekeringen bij ARAG over het waarom van de special: “Om het voor de klant inzichtelijk te maken waarom een rechtsbijstandverzekering relevant is, is de financieel adviseur heel belangrijk. Om de klant te informeren en te adviseren over de rechtsbijstandverzekering en de bijbehorende juridische dienstverlening. De financieel adviseurs zitten met de klant om tafel en kunnen de risico’s van zowel de particulier als de ondernemer het beste inschatten en verwoorden. Kortom, de samenwerking met onze partners is onmisbaar!”

Klik HIER voor de special

Reactie toevoegen

 
Meer over
ARAG-special ‘Op het recht vertrouwen’

ARAG-special ‘Op het recht vertrouwen’

‘Op het recht vertrouwen’, heet de op de financieel adviseur gerichte special die ARAG heeft gemaakt in samenwerking met VVP en die dinsdag is verschenen....