Overname inkomensverzekeringsportefeuille ZKR door HARPER

ZKR Harper 2023

HARPER Insurance|Benefits uit Amsterdam neemt de inkomensverzekeringsportefeuille over van ZKR Pensioenconsultants uit Veenendaal en de partijen starten een samenwerking op pensioenadvisering.

Mischa Schrijver (HARPER): “De multinationale relaties van ZKR passen naadloos bij het relatiebestand én de expertise van HARPER. Daarnaast zijn wij heel blij met de samenwerking met de pensioenspecialisten van ZKR. Daardoor kunnen wij onze relaties ook op pensioengebied nog beter adviseren.”

 Aloys Harmsen (ZKR): “Voor ons is de overname van deze inkomensverzekeringsactiviteiten door HARPER een strategische keuze. Wij zijn de associate partner op pensioengebied voor BDO Nederland en kunnen ons nu geheel richten op de pensioenadvisering aan onze relaties in geheel Nederland.”

Foto: Aloys Harmsen (ZKR) en Mischa Schrijver (HARPER) bezegelen de overname met een handdruk, onder toeziend oog van Feiko Zijlstra (ZKR) en Naftali Schrijver (HARPER).

Reactie toevoegen

 
Meer over
Harper neemt Struik uit Almere over

Harper neemt Struik uit Almere over

Harper Insurance|Benefits uit Amsterdam heeft Struik Financial Consulting uit Almere overgenomen.  Mischa Schrijver (Harper): "Wij zijn er trots op, dat wij...