Praktijktips 2024 van VVP Ondernemerspanel in nieuwe VVP

VVP 23-6 OS HR VOORPLAT

Welke stappen zet u in 2024? Het VVP Ondernemerspanel en het Frisse Blik Expert Panel geven in VVP 6-2023 goede raad en praktijktips. Maar doe vooral niets wat niet bij uzelf past.

Harold Mahadew (Verbond), Justin Schlee (ANVA) en Otto Lagemaat (Doccle) roepen branchegenoten op zich aan te sluiten bij de Open Innovatie Beweging in de financiële sector waartoe zij het initiatief hebben genomen. Verzekeraars kunnen inderdaad innovatie meer stimuleren, meent financieel adviseur Rick Guitjens in een tweegesprek met zijn klant Flowid.

Veldhuis Advies, winnaar van de finale van de VVP Advies Award 2023, geeft een kijkje in haar keuken van duurzame inzetbaarheid.

MoneyView schrijft in haar column nog genoeg mogelijkheden te zien om als markt zelf voorwaarden eerlijker en beter te maken.

Kees Dullemond (INSVER) geeft tips om het advies te verduurzamen.

Ook in VVP 6: het katern Veilig Wonen met hypotheekadviseurs en Lindenhaeghe over inkomensbescherming. Björn Bierhaalder en Fred de Jong pleiten voor meer aandacht voor de financieel kwetsbaren.

Het kenniskatern Ken je vak! ontbreekt uiteraard ook in VVP 6 niet. Naast de vertrouwde rubrieken beschouwt Marjol Nikkels (CS Opleidingen) het kabinetsplan om kleinere werkgevers de mogelijkheid te bieden re-integratiespoor 1 na het eerste jaar te sluiten.

Goed voornemen: een abonnement op VVP! Klik HIER voor meer informatie/abonneren.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Earlybird-aanmelding VIP-congres ACT NOW! van start

Earlybird-aanmelding VIP-congres ACT NOW! van start

Na de zeer succesvolle eerste editie in 2022 organiseert VVP in samenwerking met de Stichting Contactgroep Automatisering op 4 juli 2023 opnieuw het VIP-congres,...

Praktijksessies innovatie-event 5 juli nader belicht (deel 1)

Praktijksessies innovatie-event 5 juli nader belicht (deel 1)

Het VVP Innovatie Platform (VIP) organiseert op 5 juli samen met de Stichting Contactgroep Automatisering het VIP-Event Be the change!, het grootste Fin- &...