Söderberg breidt netwerk uit met Conceptbenefits

André Rog 2016

Söderberg & Partners heeft haar partnernetwerk in Nederland verder uitgebreid met Conceptbenefits, het bedrijf van André Rog en Carlo Martina, dat volledig is gericht op (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden voor de kleinzakelijke markt.

Rog en Martina waren aandeelhouders van Flexis Groep en betrokken bij de integratie van de pensioen- zorg- en inkomensportefeuille van de Unirobe Meeύs Group in de AON organisatie. In het voorjaar van 2020 zijn ze gestart met Conceptbenefits. De bedoeling is om in de nabije toekomst meerdere overnames van kleinzakelijke portefeuilles te doen om het benodigde volume te gaan realiseren en om andere vormen van dienstverlening toe te voegen aan het employee benefits concept.

Om de groei van Conceptbenefits te kunnen versnellen, hebben Rog en Martina gekozen zich aan te sluiten bij het Nederlandse netwerk van Söderberg & Partners. “Söderberg & Partners is de gedroomde samenwerkingspartner, want zij hebben al die producten en tools in huis. Daarnaast is er binnen de bedrijven van hun Nederlandse netwerk veel kennis en ervaring in huis, die wij goed kunnen gebruiken om in de kleinzakelijke markt succesvol te zijn met hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare producten en diensten.”

Söderberg & Partners in Nederland bestaat uit Montae & Partners, LNBB, RIVEZ, Herenvest Groep, Expat Mortgages, Kröller Boom, In-Staet, de financial planning tool MijnGeldzaken.nl, Conceptbenefits en het platform Söderberg & Partners Netherlands Services.

 

 

 

Reactie toevoegen

 
Meer over