Tweede Swim forTim diner "nog mooier en groter dan vorig jaar"

Swim for Tim diner 2017

"Dit keer maken we het nog mooier en groter dan vorig jaar." Aldus het team van FlexFront Groep en Nationale Waarborg dat op 2 juli het tweede Swim for Tim diner houdt. Dit jaar is er plaats voor 200 gasten in 'het restaurant voor 1 dag' dat het team inricht. De bijdrage van de gasten (150 euro per couvert) komt volledig ten goede van Stichting ALS Nederland (de organisatiekosten van het diner worden gesponsord door NIBC Direct, Lloyds Bank en MUNT Hypotheken).

Onder begeleiding van een topchef zal het team voor de gasten koken en vanaf 18.00 uur een prachtig viergangendiner uitserveren.

Aanmelden is mogelijk via sponsor@swimfortim.nl. Vermeld u uw naam, het aantal personen waarmee u
wilt deelnemen aan het diner en het factuuradres. Locatie: bij Utrecht.

Het diner is een van de acties waarmee FlexFront, Nationale Waarborg en anderen geld blijven inzamelen voor ALS-onderzoek. Directe aanleiding voor de acties vormde de ALS die bij collega Tim van den Berg werd vastgesteld en waar hij vorig jaar aan overleed. 

De afgelopen twee jaar is in totaal 200.000 euro opgehaald.

Onder het motto 'Klim for Tim' doet eind mei ook een ploeg met onder andere medewerkers van FlexFront en Nationale Waarborg mee aan de Tour du ALS op de Mont Ventoux.


 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Tweede Swim for Tim diner op 2 juli

Tweede Swim for Tim diner op 2 juli

De tweede editie van het Swim for Tim diner vindt plaats op 2 juli 2018. Dan neemt het team van de FlexFront Groep en Nationale Waarborg voor één...

Tussenstand Swim for tim: 62.000 euro

Tussenstand Swim for tim: 62.000 euro

"De teller staat op ruim 62.000 euro." Deze tussenstand maakte Antoinette Kalkman bekend tijdens het Swim for Tim diner, waar 160 bedrijfsgenoten bij aanwezig waren....