VVP Nieuws App voor al het nieuws

VVP APP 2019

Wat is er nou makkelijker voor u dan al het laatste financiële nieuws bij elkaar te hebben? De VVP Nieuws App voorziet u van al het verzekerings-, hypotheek- en ander financieel nieuws! Download hem nu!

Geavanceerde zoekmachines scannen voortdurend het web om u van al het laatste nieuws in de VVP Nieuws App te voorzien, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in deze dynamische branche.  

De VVP Nieuws App maakt gebruik van informatie uit alle betrouwbare en toonaangevende media zoals het FD, Adfiz, AFM, am:web en natuurlijk onze eigen VVP. De chronologische newsfeeds in de app zijn uniek. Niet alleen laten wij de populairste nieuwsberichten zien, maar ook belangrijke social media berichten komen op uw scherm voorbij. Alles in één App! De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk en u swipet makkelijk door alle berichten. Als u al het financiële nieuws wilt volgen, dan is de VVP Nieuws App onmisbaar voor u.

Andere features in de VVP Nieuws App:

- maximale hypotheek berekenen;

- boete berekenen;

- hypotheekcheck;

- VVP Vacatures Service;

- actuele hypotheekrentes.

Uiteraard zijn er voor u ook commerciële mogelijkheden om u als kennispartner van de financieel adviseur te profileren. Heeft u vragen hierover, kunt u contact opnemen met Arjan Cornelisse, VVP: 06-10628564 of arjan@vvponline.nl

 

Reactie toevoegen

 
Meer over