VVP-special Business Support

Business Support VVP 2020

Van de hand van VVP in samenwerking met een groot aantal kennispartners: de special Business Support. De special, aldus hoofdredacteur Willem Vreeswijk, biedt adviseurs ondersteuning om zich te kunnen richten op waar het uiteindelijk het meeste om gaat: het geven van persoonlijk advies. Maar ook aan ondernemersinspiratie ontbreekt het niet, in de vorm van onder meer artikelen met Keytoe-oprichter Cedric Muchall en Kenneth Leenders van Expat Mortgages.

Financieel adviseurs Paul Robbe (Robbe Financiële Raadgevers), Zeger van Twillert (Meerwaerde) en Karel Oosterhoff (Klap) geven hun visie. Han Versantvoort (Calvo Advies) laat zien hoe financieel advies ook kan. Met concrete tips!

Adfiz geeft tips voor een coronaveilig kantoor.

Jurjen Oosterbaan Martinius (Bureau DFO) geeft een update outsourcing. Oosterbaan: "Als er na de coronacrisis een economische crisis volgt, zullen ondernemers nog beter bekijken hoe ze hun vaste lasten kunnen beperken."

De partners van de special: Allianz, ARAG, a.s.r., Avéro Achmea, BNP Paribas Cardif, Erasmus Universiteit, Faster Forward, De Goudse, Nationale Hypotheekbond, Nationale-Nederlanden Bank, Nedasco, Nh1816, VKG en Voogd & Voogd.

 

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Paul Robbe in VVP Special: zelf kunnen we het beter

Paul Robbe in VVP Special: zelf kunnen we het beter

“Als wij als kantoor ergens niet goed in zijn, dan is het wel in het uitbesteden van werkzaamheden. In de basis denken wij eigenlijk altijd dat we het zelf...