Wat kan er beter bij inkomensverzekeringen?

Arnoud Wennekus resized

Wat kan er beter bij inkomensverzekeringen en dienstverlening daaromheen? Laat het ons weten en we brengen het in bij experts, zoals Janthony Wielink en Arnoud Wennekus (foto), op het VVP Event Inkomen op 19 september aanstaande in Rotterdam.

Reageren kan onder dit bericht of rechtstreeks bij de redactie: vvp@vakbladen.com.

Kiest u vooral zelf een onderwerp dat u bezighoudt in uw dagelijkse adviespraktijk. Veel ontwikkelingen zijn natuurlijk ook nog gaande (want aangekondigd in het Regeerakkoord, maar nog niet geïmplementeerd). Geef gerust uw mening over de maatregelen of bijvoorbeeld over de nieuwe Arbowet sinds 1 juli. Of misschien heeft u wel dé oplossing voor het probleem van de niet tegen arbeidsongeschiktheid verzekerde zzp-ers. Of misschien vindt u het wel helemaal geen probleem. We horen het graag!

Reactie toevoegen

 

Reacties

Norbert Bakker - B2Bsure (reactie op persoonlijke titel) 31 augustus 2018

Zijn nieuwe diensten en producten zoals Amersfoortse Langer Mee AOV, Aegon eindleeftijd 70, broodfondsen, peer to peer verzekeraars en het Sharepeople - FNV Bouw-initiatief genoeg om ondernemers op leeftijd en/of met zware beroepen beter verzekerbaar te krijgen, of wordt de terugkeer van een verplichte verzekering onvermijdelijk doordat de niet privaat te verzekeren groep te groot is geworden? En heeft deze kwetsbare groep genoeg toegang tot deskundig en betaalbaar advies, of zit daar mede het probleem van de onverzekerbaarheid? Zo ja, wat kunnen wij als adviseurs dan doen om dat te verbeteren? Scheelt het als advies- en beheerkosten weer fiscaal aftrekbaar worden gemaakt, en verkoop zonder advies en beheer verboden wordt?

Meer over