Zelf verder als nowGo

Zelf logo

Zelf gaat verder als nowGo, het nieuwe online merk dat Vivat medio vorig jaar lanceerde. "Medio mei gaat Zelf over in nowGo. Dezelfde verzekering, dezelfde voorwaarden en scherpe premie", leest de website van Zelf.

Vivat ging vorig jaar juli live met de eerste nowGo-verzekeringsproducten, waaronder auto-, reis- en woonverzekeringen. Afgelopen november volgde een campagne.

Opvallend nowGo-product is aircare: eenmalige uitkering bij overlijden door vliegongeval. Het product kan tot 1 uur voor vertrek worden aangevraagd voor bijna alle lijn- en chartervluchten. Het verzekerde bedrag is naar keuze 100.000, 200.000 of 300.000 euro.

Vivat positioneert nowGo als "nieuwe financiële serviceprovider die in de toekomst, naast verzekeringen, ook digitale diensten wil bieden die het leven makkelijker en leuker maken. De verzekeringen zullen daar natuurlijk altijd centraal in blijven staan".

Zelf was oorspronkelijk een initiatief van Proteq. Hoewel de website van Proteq nog in de lucht is, verkoop Vivat inmiddels geen verzekeringen meer via Proteq maar verwijst naar nowGo en Reaal.

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Vivat-dochter NowGo lanceert deviceverzekering

Vivat-dochter NowGo lanceert deviceverzekering

NowGo, dochter van Vivat, heeft een Deviceverzekering gelanceerd voor smartphone, tablet en laptop. De polis biedt dekking voor diefstal en beschadiging van een...

Eerste commercial nieuw digitaal label Vivat nowGo

Eerste commercial nieuw digitaal label Vivat nowGo

NowGo, het nieuwe digitale label van Vivat, heeft haar eerste commercial gelanceerd. De commercial voor autoverzekeringen is de eerste in een reeks commercials die...