"Maximale premieverhoging 10% sneuvelt terecht in hoger beroep"

Abonneren

De compleet vernieuwde VVP speciaal voor topadviseurs

VVP staat vooral voor ambitie. En hoe! Wij helpen u met adviseren in de breedste zin van woord en doen dat al 74 jaar. Die expertise gaan we dit jaar volop inzetten met praktijkgerichte tools: magazine, kenniskatern 'Ken je vak!', events, ondernemerspanel en online. VVP is uw partner in business met ondernemerstips, ervaringen van collegaadviseurs en heel veel onafhankelijke informatie en vernieuwende inspiratie voor u.

Wat biedt VVP u in 2017?

• Tien inspirerende en ondernemende bewaaredities van de vernieuwde VVP
  • Maandelijks kenniskatern 'Ken je vak!' met onder meer de vertaling van Kifid-uitspraken naar de adviespraktijk en de rubriek Permanent Actueel
  • Drie exclusieve specials met een verdieping op een adviesonderwerp
  • Twee unieke themabijeenkomsten met korting voor members
  • Dagelijks inhoudelijke e-mail nieuwsbrief met de laatste ondernemersinformatie
  • Inclusief Ondernemerspanel, vakexperts die hun kennis delen en ingaan op uw eigen ondernemersvraagstukken.

Word nu member van het meest complete platform voor topadviseurs. Voor het assurantie-intermediair geldt een sterk gereduceerd tarief. De financieel adviseur die beschikt over een Wft-vergunning komt in aanmerking voor het gereduceerde tarief van slechts € 51,- exclusief BTW. De normale prijs van VVP bedraagt € 158,- exclusief BTW.

Meld u ook aan voor de e-mailnieuwsbrief VVP Vandaag: Dagelijks het laatste financiële nieuws in uw mailbox.

Als u een actiecode heeft, vul deze dan in bij het vak actiecode onderaan het formulier.

Velden gemerkt met een * zijn verplicht..

* De prijzen zijn inclusief portokosten, exclusief BTW en gelden alleen in Nederland en België. Opzeggingen dienen schriftelijk en uiterlijk zes weken voor het eindigen van de abonnementsperiode te geschieden. Abonnementen gelden voor een jaar en worden - zonder tegenbericht - automatisch verlengd.

** Financieel adviseur die beschikt over een Wft-vergunning komt in aanmerking voor het gereduceerde tarief van € 51,- exclusief BTW en geldt alleen in Nederland en België. Opzeggingen dienen schriftelijk en uiterlijk zes weken voor het eindigen van de abonnementsperiode te geschieden. Abonnementen gelden voor een jaar en worden - zonder tegenbericht - automatisch verlengd.

Nijgh Periodieken B.V., uitgever van VVP, legt gegevens vast voor de behandeling van uw aanvraag en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met Nijgh Periodieken. Deze gegevens worden gebruikt om een overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van Nijgh Periodieken B.V. en van andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Indien u geen prijs stelt op deze informatie dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan Nijgh Periodieken B.V., o.v.v. wbp.vvp, Postbus 19949, 2500 CX Den Haag.

• DE VEREENDE ZIET MARKT GROEIEN (1 reactie)

"Na de herpositionering van afgelopen jaar laat de Vereende zien dat de verbeterde naamsbekendheid resulteert in betere vindbaarheid. Hierdoor kan de Vereende haar maatschappelijke taak nog beter vervullen. "Aldus de Vereende bij de publicatie van het jaarverslag 2016.

• MOVIR HOUDT WEER ACTIE 'UW OPTIERECHT+'

Movir verruimt de voorwaarden tijdens de jaarlijkse actie ‘Uw Optierecht+’. Tot 22 september 2017 kunnen verzekerden zonder gezondheidsvragen het verzekerd bedrag van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) verhogen.

• SANDER KERNKAMP NIEUWE CEO ABN AMRO VERZEKERINGEN

Sander Kernkamp (46) is benoemd tot ceo van ABN Amro Verzekeringen. Kernkamp volgt Hanneke Jukema op, die eerder heeft besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken buiten het bedrijf.

• “STOP MET EEN POLISJE HIER EN EEN POLISJE DAAR”

Volop voer voor ondernemers. Dat bood de woensdagmiddag gehouden derde VVP Dag van het Topadvies.

• VERBOND WERKT AAN SOLIDARITEITSMONITOR

Het Verbond van Verzekeraars ontwikkelt een Solidariteitsmonitor.