quote

"Verzekeraars hebben moed nodig om te veranderen" Marco Vet (Deloitte)

stelling

"Minister moet vasthouden aan deadline PEplus"
 
29 september 2016
Hypotheken Next
Euroforum
Congres
Amsterdam
Rick Nieman
Paul de Vries (Rabobank), Hidde Coebergh (ING), René Frijters (Knab) e.a.
Voorheen het Nationaal Hypothekencongres
 
 
6 oktober 2016
Omhels de toekomst
FFP
Congres
Nieuwegein
Merel van Vroonhoven (AFM), trendwatcher Farid Tabarki
 
 
20 oktober
Gewoon Goed Doen
Dazure en stichting New Financial Forum
Event en marktplein met initiatieven die de financiële sector beter maken!
Den Haag
13.00 uur - 18.30 uur
75 euro (gratis voor Ambassadeurs van de stichting New Financial Forum)
Indra Frishert (Dazure)
Kees Klomp (directeur strategie YellowBird) plus op het marktplein minstens tien praktijkvoorbeelden van mensen in de financiële sector die 'gewoon go
Aanmelden via de website. De financiële sector staat vaak in een kwaad daglicht. De slechte kant heeft voortdurend de aandacht van politici, toezichthouders, media en consumentenorganisaties. Dat is een feit. Het is ook een feit dat veel financieel dienstverleners zich wel degelijk concreet inzetten voor een betere wereld. En daar is weinig of geen aandacht voor. De stichting New Financial Forum gaat dit in samenwerking met Dazure veranderen. Door positieve initiatieven een podium te geven. Dagvoorzitter Indra Frishert: "We are good and should be proud of it!" Be inspired! Be the change! Inspireer elkaar op 20 oktober!
 
 
2 november
SAVE THE DATE: VVP DAG VAN HET TOPADVIES
VVP, in samenwerking met een aantal kennispartners
Terugkerend kennis-, inspiratie- en netwerkevent
Leusden
12.30 uur - 20.00 uur
Professionele financiële adviseurs
Willem Vreeswijk, VVP
Jack Vos (Luyten Adviesgroep), Herman Zondag (AFAS)
De Dag van het Topadvies staat volledig in het teken van kennis, inspiratie, netwerken. De Dag van het Topadvies vindt jaarlijks plaats bij een innovatieve speler van binnen of buiten de sector. Dichter bij inspirerende vernieuwing kun je als adviesondernemer niet komen. Dit jaar is de Dag van het Topadvies te gast bij AFAS in Leusden, een innovator van financiële software. Het Da Vinci-theater is een compleet en volledig professioneel uitgerust theater met 230 zitplaatsen.
 
 
17 november
The First Positive Finance Day
VVP, Hogeschool van Amsterdam en stichting New Financial Forum
Event met interactieve workshops van frisdoeners en dwarsdenkers
Amsterdam
14.00 uur - 19.00 uur
285 euro
Deze kennis-, netwerk- en inspiratiedag is bedoeld voor iedereen in de financiële sector die invulling wil geven aan nieuwe kernwaarden: marketeers, p
Willem Vreeswijk
Onder meer: Frank Jan de Graaf (Hogeschool van Amsterdam), Marijn Wiersma (FMO), Wiro Kuipers (Zin in de Zaak), Anna Chojnacka (1%Club), Kim Kramer (E
Informatie en inschrijvingen: d.pompe@nijgh.nl Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe kernwaarden daadwerkelijk aansluiting vinden bij de samenleving? Niet alleen zullen financiële instellingen zich anders moeten inrichten, waarbij diversiteit in besliskamers en zelfsturing op de werkvloer belangrijke items zijn, tevens zullen bedrijven moeten uitstralen waar ze voor staan: oprechtheid, inlevingsvermogen, verbinding en fatsoen. De First Positive Finance Day biedt best practices en inspiratie van binnen en buiten de financiële sector. Dit onder het mom: het kan!
 
 
23 november 2016
The Future of Technology in Finance
Euroforum
Amsterdam
 
 
25 november 2016
Bestaansrecht Co-Assurantie vanuit juridisch en economisch perspectief
ACIS
Seminar
Rotterdam
13.30 - 16.30 uur
Fred de Jong (ACIS)
Jessica Roos (UvA), Tine Meurs (KU Leuven), Fred de Jong en Rob Wagenvoord (UvA)
 
 

overig nieuws

Meer nieuws...

New Financial Forum

Joseph Oubelkas op First Positive Finance Day

De stichting New Financial Forum organiseert in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en VVP op 17 november de First POSITIVE FINANCE DAY. Een nieuwe dag met een nieuw geluid in de financiële sector. En met een gereduceerd tarief voor Ambassadeurs van het New Financial Forum!   Het tijdperk van nieuwe waarden in de financiële sector is aangebroken. Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe kernwaarden daadwerkelijk aansluiting vinden bij de samenleving? De First Positive Financ...   Lees meer »

Willem Vreeswijk - Alleen als wij honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in ons leven gebeurt, kunnen we een bijdrage leveren aan een nieuwe financiële wereld.