quote

"Staat de sector al voldoende in verbinding met de samenleving?" Nieuwe voorzitter AFM Merel van Vroonhoven

stelling

"Terecht uitzondering op provisieverbod bij adviseren bij betalingsachterstand hypotheek"
 
24 april 2014
De zelfredzaamheid van de klant
Life Navigator
Symposium
Soesterberg
13.00 - 17.30 uur
Hans Brandt (Total Identity), Gaby Odekerken (Universiteit Maastricht), Henk Dokter (Smart Learning Apps), Mark Kristel (Life Navigator)
 
 
24 april 2014
Inspiratiedag
Vereniging Lifeplanners Nederland
Inspiratiedag
Schipluiden
13.00 - 18.15 uur
35,- (inclusief afsluitende borrel) excl. boekingskosten
Iedereen die nieuwsgierig is naar financial lifeplanning
Jelle Bartels, Dirk Post, Erica Verdegaal, Leontine van Roosmalen, Martin Spee
Financial lifeplanning helpt je om je financiële middelen in dienst te stellen van jouw hoogste goed, zodat je het leven kunt leiden, zoals je dat echt wilt.
 
 
16 mei 2014
Seizoensafsluiting
Vereniging Haags Verzekeringscentrum
Seizoensafsluiting van het verenigingsjaar 2013-2014
Leiden
Verzamelen om 13.30 uur bij de Bijhorst in Wassenaar.
49,50 per persoon
Via een touringcar vertrekt het gezelschap naar Corpus in Leiden voor een reis door het menselijk lichaam. In de namiddag wordt het gloednieuwe gebouw van Achmea Zilveren Kruis aangedaan waar de borrel en hapjes worden geserveerd. Een aperitief en het viergangendiner wordt gebruikt in Restaurant Het Prentenkabinet.
 
 
5 juni 2014
International Bancassurance Forum
Inese
Forum
Madrid
8.30 - 19.00 uur
The registration fee is 425 + 21% VAT
Managers and executives of companies, banks, bancassurance operators, brokers, and professionals from the insurance Industry
 
 
17 juni 2014
Dag van het Onafhankelijk Advies; Samen werken aan onafhankelijk advies 2.0
VVP
Het kennis- en netwerkpodium voor de topadviseurs van Nederland plus Finaleronde Adviseurs van het Jaar Verkiezing. Jury: Chris Baelemans (Hypotheken)
Nijkerk
13.00 - 20.00 uur
85 euro
De onafhankelijke topadviseurs van Nederland
Jeroen Smit (auteur De Prooi)
Chris Baelemans, Noah van Beusekom, Anita Hol-Bubeck, Janthonie Wellink
033-2580460 Het vak van onafhankelijk adviseur heeft maatschappelijk gezien uiterst relevant. In tijden van grotere - financiële - onzekerheden, een steeds complexer wordende samenleving en een verder terugtredende overheid is de onafhankelijk adviseur als de - financiële - vertrouwenspersoon van consument en ondernemer onontbeerlijk. Makkelijk is het niet altijd geweest, maar de afgelopen jaren is keihard gewerkt aan de verdere professionalisering van het onafhankelijke adviesvak. De contouren van de nieuwe advieswereld zijn inmiddels zichtbaar geworden, uitdagingen blijven er volop. Anno 2014 is het de hoogste tijd om het verleden af te schudden en het belang van professioneel advies een podium te geven die het verdient. Een podium waarop topadviseurs met oog voor verdere verbeteringen vol vertrouwen en met trots de toekomst ingaan. Adviseurs die bereid zijn met elkaar en van elkaar leren te, visies te delen, nieuwe inzichten op te doen. Een podium waarop ook gezamenlijk wordt opgetreden met partners van de adviseur, partners die van de meerwaarde van een adviseur overtuigd zijn.
 
 

overig nieuws

Meer nieuws...

New Financial Forum

Het klimaat is veranderd!

De verzekeringsmarkt is de laatste jaren flink opgeschud. De meest ingrijpende verandering is dat tussenpersonen geen provisie meer mogen ontvangen voor de advisering en bemiddeling in complexe verzekeringsproducten. Het was natuurlijk even wennen maar al snel voelde het goed en is het een prima ontwikkeling “De markt is nu veel transparanter en dus duidelijker.”   Volgens ons hebben door al deze ontwikkelingen - in combinatie met de steeds strengere kwaliteitseisen opgelegd d...   Lees meer »

Bas Engelenberg -