"Maximale premieverhoging 10% sneuvelt terecht in hoger beroep"

VVP kennis en inspiratie voor financieel adviseurs

Uitgegeven door:
Nijgh Periodieken B.V.
Rijswijkseweg 60 (13e etage), 2516 EH DEN HAAG
Postbus 19949, 2500 CX DEN HAAG

Tel 088-2629100
www.nijgh.nl (menuoptie klantenservice)

Uitgever: Rik Stuivenberg

Formule: Kennis- en inspiratiemagazine specifiek gericht op onafhankelijke financieel adviseurs.
VVP heeft als missie ‘adviseurs helpen adviseren’. Wij geloven in het toenemend maatschappelijk belang van onafhankelijk advies in Nederland.
Verschijningsfrequentie: tien inspirerende en ondernemende bewaaredities van de vernieuwde VVP, inclusief het kenniskatern 'Ken je vak!', en drie exclusieve specials met een verdieping op een adviesonderwerp
Internet: www.vvponline.nl
E-mail: vvp@nijgh.nl

Twitter: www.twitter.com/vvpvandaag

Mobiel: www.vvponline.mobi

Hoofdredacteur: Willem Vreeswijk (088-6440624)(06-10630149)

Redacteuren: Lennart Kik (088-6440624)
Toon Berendsen (088-6440622)

Persberichten: vvp@nijgh.nl

Vaste medewerkers

Advertentieverkoop: Arjan Cornelisse (088-6440623)
e-mail: a.cornelisse@archermedia.nl

Traffic: Carola Sjoukes (088-6440631)

Abonnementenservice (08- 2266616)

Marketing (088-6440629)

Abonnementsprijs binnenland: € 158,-*

ATP abonnement: € 51,-*

Abonnementsprijs België: € 158,-

Los nummer: € 8,75*

www.vvponline.nl/abonneren

* prijzen zijn exclusief BTW

• DE VEREENDE ZIET MARKT GROEIEN (1 reactie)

"Na de herpositionering van afgelopen jaar laat de Vereende zien dat de verbeterde naamsbekendheid resulteert in betere vindbaarheid. Hierdoor kan de Vereende haar maatschappelijke taak nog beter vervullen. "Aldus de Vereende bij de publicatie van het jaarverslag 2016.

• MOVIR HOUDT WEER ACTIE 'UW OPTIERECHT+'

Movir verruimt de voorwaarden tijdens de jaarlijkse actie ‘Uw Optierecht+’. Tot 22 september 2017 kunnen verzekerden zonder gezondheidsvragen het verzekerd bedrag van de arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) verhogen.

• SANDER KERNKAMP NIEUWE CEO ABN AMRO VERZEKERINGEN

Sander Kernkamp (46) is benoemd tot ceo van ABN Amro Verzekeringen. Kernkamp volgt Hanneke Jukema op, die eerder heeft besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken buiten het bedrijf.

• “STOP MET EEN POLISJE HIER EN EEN POLISJE DAAR”

Volop voer voor ondernemers. Dat bood de woensdagmiddag gehouden derde VVP Dag van het Topadvies.

• VERBOND WERKT AAN SOLIDARITEITSMONITOR

Het Verbond van Verzekeraars ontwikkelt een Solidariteitsmonitor.