Erno Kleijnenberg vertrekt bij Stap APF

Erno Kleijnenberg

Voorzitter Erno Kleijnenberg van Stap Algemeen Pensioenfonds legt zijn functie neer. Zijn beoogd opvolger doorloopt momenteel de toetsingsprocedure bij De Nederlandsche Bank.

Kleijnenberg: “Door de groei van Stap verandert de aard van de werkzaamheden en die zijn steeds lastiger te combineren met mijn andere werkzaamheden. Stap APF staat er goed voor, ik verlaat het bestuur met een gerust hart.”

Stap APF was vorig jaar het eerste algemeen pensioenfonds in Nederland. Onder Kleijnenbergs voorzitterschap brachten diverse fondsen en ondernemingen hun pensioenregeling onder bij Stap APF.

Flinke successen
Erno Kleijnenberg: “Door de groei van Stap verandert de aard van de werkzaamheden en die zijn steeds lastiger te combineren met mijn andere werkzaamheden. Stap APF staat er goed voor, ik verlaat het bestuur met een gerust hart.”

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
PGGM lanceert apf 'volo pensioen'

PGGM lanceert apf 'volo pensioen'

De coöperatieve pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM richt een algemeen pensioenfonds (APF) op onder de naam Volo pensioen. Volo is een onafhankelijke stichting...

Pensioenfederatie betreurt uitstel apf

Pensioenfederatie betreurt uitstel apf

De Pensioenfederatie betreurt het uitstel van de introductie van het Algemeen Pensioenfonds (APF). Hoewel staatssecretaris Klijnsma de wens voor een spoedige invoering...