MoneyView introduceert productvergelijker

MoneyView (logo)

Aan haar premievergelijker AeQuote en voorwaardenvergelijker Advisa heeft MoneyView een productvergelijker toegevoegd. Met MoneyView Selector kan de financieel adviseur een marktbrede productvergelijking maken op basis van de klantwensen en de eisen die hijzelf aan het product stelt.

MoneyView Selector begint met het opstellen van een prijsvergelijking. Vervolgens plaatst de adviseur enkele voorwaardenfilters naar keuze, waarmee de selectie aan passende producten kleiner wordt gemaakt. Tot slot geeft de adviseur aan welk product hij wil adviseren en van welke andere producten hij tevens informatie wil opnemen in het (automatisch te genereren) rapport. De productvergelijker is web-based en maakt gebruik van de centrale productdatabase en premie-engines van MoneyView. “Een professioneel advies bevat een compleet overzicht van producten waar een klant uit kan kiezen”, zegt Martin Koot van MoneyView. “Met Selector is dat overzicht eenvoudig samen te stellen, waarbij de adviseur ook duidelijk maakt waarom een bepaald product door hem geadviseerd wordt. Hiermee bewijst een adviseur heel concreet zijn deskundigheid en objectiviteit.”

 

Gratis module

Ter kennismaking biedt MoneyView de module Uitvaartverzekeringen gratis aan. “Nu ook Independer is gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen, is er geen enkele vergelijking van die producten op internet meer mogelijk”, zegt Koot. “Door de module Uitvaart gratis ter beschikking te stellen helpen we de lokaal financieel adviseur dit gat te vullen en kunnen ze laagdrempelig kennis maken met Selector. Uitvaart blijft in ieder geval gratis tot eind 2016.” Naast Uitvaartverzekeringen ken Selector de modules Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen. De komende maanden worden hier meerdere modules aan toegevoegd. Voor deze modules hanteert MoneyView een introductiekorting.
Meer informatie is te vinden op www.moneyview.nl/selector. Op de website is ook een gratis demo-versie aan te vragen.

Reactie toevoegen