Noordhollandsche biedt intermediair VerzekeringsApp

Apps

De Noordhollandsche van 1816 heeft de VerzekeringsApp ontwikkeld, een nieuw marketingmiddel voor intermediairs.

De VerzekeringApp is naar eigen zeggen de eerste Nederlandse mobiele interactieve internetvoorziening die speciaal voor tussenpersonen is gemaakt. De VerzekeringApp is dus geen maatschappij app maar een marketingtool waarmee de adviseur zijn toegevoegde waarde voor zijn klant nog beter in beeld kan brengen.

Met de VerzekeringApp krijgt de klant een mobiele internet applicatie in handen, waarmee hij interactief Noordhollandsche verzekeringszaken bij zijn tussenpersoon kan regelen. Dat betekent bijvoorbeeld dat hij bij een aanrijding via het onderdeel mobiel schademelden die schade direct bij zijn adviseur kan melden, waarbij de klant- en schadegegevens meteen in de applicatie worden meegenomen. Ook kan hij met een speciaal noodhulpnummer direct hulp inroepen bij een noodsituatie.

De app bevat ook alle actuele gegevens van zijn adviseur en de klant kan zijn polissen 24/7 in het digitale polisdossier ‘ Mijn Polissen’ raadplegen inclusief de van kracht zijnde voorwaarden. De App bevat ook zijn groene kaart. De VerzekeringApp is momenteel beschikbaar voor iPod touch, iPhone en iPad met versie 5 of hoger van Apple’s besturingsprogramma iOS. Op een later tijdstip zal de APP ook in een Android versie beschikbaar komen.
 

Lees meer over

Reacties

Loek Sliepen Roermond 27 juni 2012

De Noordhollandsche van 1816 geeft bloed aan de Tussenpersoon. Of is dit soms ook VERBODEN. Gisteravond gelijk actie ondernomen. Mijn eerste VerzekeringsApp NH1816 met feestelijk gedruis overhandigd aan een klant van mijn kantoor. Super Cas