Podium voor professioneel advies

DOA logo 2014

"Anno 2014 is het de hoogste tijd om het verleden af te schudden en het belang van professioneel advies het podium te geven dat het verdient." Dat is het uitgangspunt van de Dag van het Onafhankelijk Advies die VVP op 17 juni in Nijkerk organiseert.

Missie van VVP is 'adviseurs helpen adviseren'. In dit kader organiseert VVP hét kennis- en netwerkevent voor de onafhankelijke professionele adviseurs van Nederland. Tijdens deze editie vindt tevens de aftrap plaats van de Adviseurs van het Jaarverkiezing. VVP-hoofdredacteur Willem Vreeswijk: "De contouren van de nieuwe advieswereld zijn inmiddels zichtbaar geworden, uitdagingen blijven er volop. Anno 2014 is het de hoogste tijd om het verleden af te schudden en het belang van professioneel advies het podium te geven dat het verdient. Een podium waarop topadviseurs met oog voor verdere verbeteringen vol vertrouwen en met trots de toekomst ingaan. Adviseurs die bereid zijn met elkaar en van elkaar leren te, visies te delen, nieuwe inzichten op te doen. Een podium waarop ook gezamenlijk wordt opgetreden met partners van de adviseur, partners die van de meerwaarde van een adviseur overtuigd zijn. Partners ook die eigen experts en onafhankelijke topadviseurs ter beschikking stellen om belangrijke vragen over het adviesvak te beantwoorden."

De Dag van het Onafhankelijk Advies wordt in samenwerking met onder meer Aegon, Avéro Achmea, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden

georganiseerd, en vindt op 17 juni plaats in het Hart van Holland. Jeroen Smit (auteur van onder meer de Prooi) is dagvoorzitter. Verdiepings- en kennissessies zijn er van: Chris Baelemans (Hypotheken), Noah van Beusekom (Pensioen/Leven), Anita Hol-Bubeck (Schade zakelijk/Risk management) en Janthony Wielink (Inkomen). Deze onafhankelijke kennisexperts praten de deelnemers weer helemaal bij over de laatste relevante ontwikkelingen op uw vakgebied.

Tijdens de vier verdiepingssessies vinden ook de finaleronden van de 'Adviseur van het Jaar verkiezing' plaats. In een pitch laten drie genomineerde topadviseurs in maximaal drie minuten zien hoe zij per categorie (Hypotheken, Pensioen/Leven, Schade Zakelijk/Risk Management en Inkomen) een klant helder de kracht van hun advieswaarde duidelijk weten te maken. De deelnemers aan de sessies bepalen per categorie de publiekswinnaar. De vier winnaars presenteren aan het eind van de dag hun winnende pitch op het plenaire podium. Uitermate leerzaam voor alle aanwezigen.

VVP roept adviseurs op om mee te doen met de Advies Awards. Meld je HIER aan.

"Laten we gezamenlijk zien dat het vak van onafhankelijk adviseur een maatschappelijk uiterst relevant vak is waar de samenleving trots op mag zijn. Help ons vak het podium te geven dat het verdient en schrijf je in voor deze adviesdag.

 

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
Deel je meerwaarde op podium Onafhankelijk Advies

Deel je meerwaarde op podium Onafhankelijk Advies

TIjdens de Dag van het Onafhankelijk Advies van 17 juni 2014 vindt tevens de finaleronde plaats van de Advies Awards. "Niet alleen wordt hiermee de meerwaarde...