Surebusiness vernieuwt avb-producten

Levent Türkmen

Surebusiness heeft de dekkingsmogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid uitgebreid.

Er is een uitbreiding in aantal te verzekeren hoedanigheden, er is dekking voor lastigere producenten- en groothandelsrisico’s, er is een verhoging van de maximale bedrijfsomzet tot € 10.000.0000 direct te verzekeren en tot € 20.000.000 via versnelde acceptatieprocedure en het inlooprisico met schone omstandighedenverklaring is onbeperkt standaard mee te verzekeren.

Directeur Levent Türkmen: “Provinciale risicodragers verschralen in hoog tempo hun productaanbod. Steeds meer maatschappijen beperken zich tot de echte standaard-risico’s. Het MKB is echter een pluriforme sector waar juist heel veel afwijkende risico-situaties bestaan. Dat vraagt extra kennis zowel in het advies- als in het acceptatietraject.  Wij springen nu in het gat dat de traditionele verzekeraars breed laten vallen."

Türkmen is van mening dat het een goede zaak is dat verzekeraars scherp zijn op de risico’s die men wel en niet verantwoord vindt om te verzekeren. "Maar die ontwikkeling schiet nu door. De markt is nu eenmaal groter dan alleen het tegen brand verzekeren van betonnen funderingen onder water. Adviseurs vinden onder meer via grote buitenlandse verzekeraars uiteindelijk wel hun weg om de belangen van hun relaties goed te verzekeren. Maar wanneer Nederlandse verzekeraars hun beleid niet aanpassen moeten ze over een paar jaar niet klagen dat een relevant en aantrekkelijk deel van de markt voor hen niet meer beschikbaar is.”

 

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
SUREbusiness lanceert vergelijker voor zakelijke markt

SUREbusiness lanceert vergelijker voor zakelijke markt

"Een goede vergelijkingsmodule voor zakelijke schadeverzekeringen was er gewoonweg nog niet in de markt”, zegt directeur Levent Türkmen van SUREbusiness....