"adviseurs kiezen voor simpele en transparante pensioenregelingen"

Folkert Pama

Adviseurs geven de voorkeur aan simpele en transparante pensioenregelingen die goed uit te leggen zijn aan de klant. Dit blijkt uit onderzoek van Motivaction.

BeFrank kreeg een jaar geleden een vergunning van DNB en AFM. Volgens BeFrank is met de komst van acht PPI’s in één jaar de markt voor pensioenen op basis van een beschikbare premieregeling een vechtersmarkt geworden. UIt het onderzoek van Motivaction blijkt dat adviseurs een beweging zien van gegarandeerde regelingen naar premieregelingen, omdat werkgevers de kosten beheersbaar willen houden.

Folkert Pama, directievoorzitter van BeFrank: “We zijn met open armen op de pensioenmarkt ontvangen en herkennen de behoefte aan innovatie en heldere communicatie. Ook het belang van een krachtige distributie is groot. Daarom zijn we blij dat uit het onderzoek van Motivaction een hoge waardering blijkt voor BeFrank.”

Reactie toevoegen

 

Reacties

stijgerpijp - 29 juni 2012

Wiens brood men eet, diens woord ......

Brunel kiest voor BeFrank

Brunel kiest voor BeFrank

Brunel brengt het pensioen voor haar werknemers onder bij BeFrank. Brunel maakt hiermee als tweede beursgenoteerde onderneming gebruik van de mogelijkheid om de...