AWI breidt assortiment uit met zakelijke verzekeringen

AWI kantoor

AWI voegt zakelijke schadeverzekeringen toe aan het productassortiment in AWI Connect, de front- en midofficesoftware voor de volmachtmarkt. Recent zijn verzekeringen voor zakelijke personenauto’s en bestelwagens ingebouwd. In 2018 volgen meer zakelijke polissen, bijvoorbeeld voor gebouwen, aansprakelijkheid en bedrijfsschade.

“We doen dit op verzoek van onze klanten”, zegt Dick van Leuven, Commercieel Directeur van AWI, over de vervolgstap richting zakelijke markt. 

De afgelopen periode zijn al zakelijke personenauto- en bestelautoverzekeringen van Allianz, a.s.r., Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali, Nationale-Nederlanden en Reaal aan de productcatalogus van AWI Connect toegevoegd. “Hier is veel belangstelling voor”, merkt Van Leuven.

In 2018 volgen andere zakelijke schadeverzekeringen, zoals voor gebouwen, goederen/inventaris, AVB, rechtsbijstand en bedrijfsschade. 

Dagelijks maken ruim 6.000 mensen bij volmachtkantoren en serviceproviders gebruik van AWI Connect. Zij hebben momenteel een catalogus met meer dan 170 verzekeringsproducten tot hun beschikking. Dit zijn voornamelijk particuliere schadeverzekeringen. Al deze producten zijn in de AWI Connect-software verwerkt, inclusief de acceptatierichtlijnen van de (15) volmachtverzekeraars. Adviseurs kunnen met AWI Connect premies en voorwaarden vergelijken, offertes uitbrengen, automatisch accepteren en verzekeringen sluiten.Reactie toevoegen

 
Meer over