Consumentenbond en ConsumentenClaim bundelen krachten

Euro's via Pixabay 2018

Consumentenbond en ConsumentenClaim bundelen hun krachten. Samen gaan zij de belangen van consumenten in massaclaims behartigen. Ze hebben daarvoor een nieuw bedrijf opgericht onder de naam Consumentenbond Claimservice. Claimservice gaat van start met de lancering van de website www.claimservice.nl.

Consumentenbond Claimservice werkt op basis van no cure no pay: aanmelden is gratis. Het bedrijf start met claims tegen aanbieders van woekerpolissen, telecomproviders en beeldbuisfabrikanten.

De oprichting van Consumentenbond Claimservice is een logische stap, vindt Stef Smit, directeur van het nieuwe bedrijf: "De Consumentenbond is de grootste algemene belangenbehartiger van consumenten in Nederland. Samen vormen we een machtsblok waar onze opponenten rekening mee moeten houden. Door het voeren van procedures gaan we de strijd aan met bedrijven die hun klanten in de kou laten staan."

Reactie toevoegen

 

Reacties

Geert Sijbring - admicon Hypotheken en verzekeringen 11 juli 2018

De consumentenbond zou er goed aan doen om ook de overheid bij het rijtje te voegen, Want onze overheid is de grootse bedreiging voor de burgers van dit land. Dus alles het echt te doen is om de burgers te helpen doen ze er goed aan alle overheden in het rijtje te zetten ( of is het gewoon weer ordinair geld verdien aan de ellende van een ander.)

Lees meer over