De af&toe rijder bestaat en wil betalen voor gebruik

Autoverzekering autoweg 2018 TB

De af&toe rijder bestaat en wil betalen voor gebruik. Dit blijkt uit de eerste resultaten van de proef met Bundelz. De proef wordt daarom uitgebreid naar 1.000 gebruikers met de Bundelz app als nieuwe functionaliteit. Bij blijvend succes wordt Bundelz medio 2018 op de markt gebracht. 

Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden dat Bundelz ontwikkelt, startte de proef in juni 2017. Kokke van der Werf, managing director van Sparklab: “Tijdens de eerste fase wilden we leren of de af&toe rijder bestaat en of hij behoefte heeft aan een prepaid autoverzekering. De resultaten zijn veelbelovend: de klanten zijn zeer tevreden, ervaren Bundelz als eerlijker en zijn goedkoper uit.”

Sparklab ontwikkelt Bundelz samen met Vodafone, Intrasurance en Clifford.

Nieuw: de Bundelz app
Met de nieuwe Bundelz app kan de klant altijd zien hoeveel kilometer hij nog tegoed heeft. Ook zit er een ‘vind mijn auto terug’-functie in de app, Bundelz-klanten geven aan dit handig te vinden. Met Bundelz koopt de autobezitter een bundel waarmee hij voor 1.000 kilometer verzekerd is. Met 1.000 kilometer op de teller koopt hij automatisch een nieuwe bundel, zo rijdt hij nooit onverzekerd rond. Naast de app komt er ook een nieuwe bundel speciaal voor af&toe rijders met weinig schadevrije jaren. Uit de eerste fase van de pilot blijkt namelijk dat de groep af&toe rijders meer divers is."

Reactie toevoegen

 
Lees meer over
Nn start proef met prepaid autoverzekering

Nn start proef met prepaid autoverzekering

Nationale-Nederlanden en Vodafone starten een proef met de prepaid autoverzekering Bundelz.   Tot juli 2018 wordt Bundelz getest en kunnen geïnteresseerden...