Europeesche schoont oldtimerportefeuille op

Oldtimer (Jaguar)

De Europeesche heeft in juni de acceptatiecriteria voor oldtimers aangescherpt. Op grond hiervan is nu ook de portefeuille opgeschoond. Dat wil zeggen dat de Europeesche de contracten van deel van de verzekerden heeft opgezegd.

In een brief aan het intermediair schrijft De Europeesche: "Wij hebben alle polissen met een oldtimer in de leeftijdscategorie tussen bouwjaar 1971 en 1987 zorgvuldig geanalyseerd en opnieuw getoetst aan de aangescherpte acceptatiecriteria. Bij deze analyse hebben we rekening gehouden met de aspecten instroom (ingangsdatum verzekering < 5 jaar), brandstofsoort (Diesel, LPG), merk/type, schadeverleden, dekking (uitsluitend WA-dekking) en jilometrage (categorie 10.000 km). Oldtimers die niet voldoen aan een of meerdere acceptatiecriteria kan de Europeesche niet langer verzekeren, omdat dit een nadelig effect heeft op het rendement. Deze oldtimerverzekeringen beëindigen wij op de contractvervaldatum. De eerste beëindigingen vinden plaats in prolongatiemaand november 2012, de laatste in oktober 2013. Wij informeren u en de betrokken klanten uiterlijk 60 dagen voor beëindiging van de verzekering per brief over deze beslissing."

Reactie toevoegen

 
Europeesche sluit klant safari\'s af

Europeesche sluit klant safari\'s af

Europeesche Verzekeringen heeft 50 klanten met partners uitgenodigd voor een barbecue. Dit als afsluiting van een traject van diverse 'klantsafari's' die medewerkers...