Hiscox biedt gratis cyber securityscan

Secure me 2018

Hiscox werkt samen met SecureMe2 om mkb-bedrijven met een Hiscox Cyber Verzekering een 'gratis' cyber securityscan aan te kunnen bieden.

Yasin Chalabi, Manager Professional Insurance en Cyber & Data Risks van Hiscox, wijst erop dat veel security-oplossingen voornamelijk gericht zijn op het controleren van inkomend internetverkeer. “Dat is van groot belang, maar niet meer voldoende in een tijd waarin nieuwe vormen van malware zich razendsnel ontwikkelen en zich al in netwerken bevinden. Onderdeel van de Hiscox-cyberverzekering is daarom een gratis securityscan van twee weken, uitgevoerd door SecureMe2 met behulp van het SAM Cyber Alarm, de eerste eenvoudige, effectieve, betaalbare en betrouwbare oplossing om real-time inbraken op het bedrijfsnetwerk te ontdekken. Het SAM (Scan, Analyse, Manage) Cyber Alarm bewaakt het netwerkverkeer continu en slaat direct alarm bij een digitale inbraak."

Reactie toevoegen

 
Hiscox: "mkb optimistischer"

Hiscox: "mkb optimistischer"

De omzet van mkb-ers zit in de lift. Ruim de helft van de mkb-ers is positief gesetmd over het bedrijf en de economie, zo blijkt uit onderzoek van Hiscox. In het...