Jan van lierop versterkt team Eerstestap.nl

Jan van Lierop naar Eerstestap

Jan van Lierop, tot voor kort ceo van Figlo, gaat aan de slag als adviseur bij Eerstestap.nl. Hij gaat zich vooral bezighouden met de strategische positionering en de introductie van het Eerstestap platform bij enterprise-relaties in de financiële branche.

“We zijn erg blij dat Jan ons team komt versterken", zegt directeur Edwin Riem. "Met zijn tomeloze energie, ideeën en ervaring zullen we zowel onze opdrachtgevers als onze eigen organisatie verder kunnen helpen. Jan weet uit de eerste hand hoe technologische toepassingen, zoals onze Customer Flow Manager, het werk van een financieel adviseur kunnen stroomlijnen. Voor onze Enterprise-relaties is dat inzicht ontzettend waardevol.”

Consumenten in staat stellen om zelf weloverwogen financiële beslissingen te maken staat centraal in Van Lierops loopbaan. “Financiële zaken simpel en bereikbaar maken, dat is mijn passie. Het enthousiaste team van Eerstestap.nl en de flexibele configuratiemogelijkheden van het Eerstestap platform geven mij hiervoor een geweldige inspiratie”, aldus Van Lierop. Naast zijn werk is Van Lierop bestuurslid bij de stichting Pro Deo Planner en secretaris en gastdocent bij stichting LEF.

Reactie toevoegen

 
Figlo-topman doet weer mee met Alpe d\'huzes

Figlo-topman doet weer mee met Alpe d\'huzes

Figlo-topman Jan van Lierop fietst ook dit jaar zes keer de Alpe d'Huez op voor het goede doel. Van Lierop: "Donderdag 7 juni ga ik geladen met pecannoten,...

Eerstestap.nl verheldert begrotingsakkoord

Eerstestap.nl verheldert begrotingsakkoord

Eerstestap.nl maakt consumenten in twee minuten duidelijk wat de gevolgen zijn van het begrotingsakkoord voor een nieuwe hypotheek.   Met de nieuwe video in...