L&g, movir, goudse, nh1816, RegioBank en TAF winnaars Adfiz Prestatie Onderzoek

Adfiz Prestatieonderzoek 2017

De winnaars van het Adfiz Prestatie Onderzoek 2016, uitgevoerd door Tevreden.nl zijn: Legal & General (Zakelijk Pensioen en Particulier Lijfrente), Movir (Zakelijk Inkomen), De Goudse (Zakelijk Schade), NH 1816 (Particulier Schade), RegioBank (Particulier Banksparen) en TAF (Particulier Overlijdensrisico).

De prijzen zijn door Adfiz-directeur Enno Wiertsema uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van 12 januari in Bussum en werden in ontvangst genomen door Michel van Dam (Legal & General), Cas Verhage (NH1816), Hans van den Bor (Regiobank), Louis van Drunen (Movir), Bernardo Walta (De Goudse) en  Nicole Hollander (TAF). "Het onderzoek maakt transparant welke kwaliteit aanbieders leveren", aldus de branchevereniging. "Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. De vernieuwde opzet geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld. De reviews en ratings worden ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView." In totaal hebben 1382 adviseurs meegedaan aan het onderzoek.

 

De winnaars per categorie:

 

Zakelijk Pensioen

1. Legal & General
2. Allianz
3. Aegon

 

Zakelijk Inkomen

1. Movir
2. de Goudse
3. Klaverblad

 

Zakelijk Schade

1. de Goudse
2. De Vereende
3. Klaverblad

 

Particulier Banksparen
1. RegioBank
2. Nationale-Nederlanden
3. Delta Lloyd

 

Particulier Lijfrente
1. Legal & General
2. Aegon
3. Nationale-Nederlanden

 

Particulier Overlijdensrisico
1. TAF
2. Legal & General
3. Dela


Particulier Schade
1. NH1816
2. De Vereende
3. Klaverblad

Reactie toevoegen

 
Local hero... Jos Bartels

Local hero... Jos Bartels

In de rubriek Local Hero stelt VVP samen met NH1816 het lokale advies kantoor centraal. Het belang van deze lokale helden voor de samenleving kan niet genoeg worden...