Pensioenfonds TrueBlue draagt opgebouwde pensioenen over

Bejaarde leest krant via Pixabay 2018

Het bestuur van Pensioenfonds TrueBlue wil de opgebouwde pensioenaanspraken en -uitkeringen van de middelloonregeling onderbrengen bij De Nationale APF. De opgebouwde kapitalen van de beschikbarepremieregeling gaan naar pensioenfonds PNO Media.

De intentie is om de overdracht per 1 mei 2020 te realiseren, onder voorbehoud van toestemming van De Nederlandsche Bank. Dit besluit volgt op het eerdere besluit van sociale partners in de ICK-sector (op 10 oktober 2019) om de toekomstige opbouw per 1 april 2020 bij PNO Media onder te brengen.

De Nationale APF, opgericht door NN IP en AZL, voert momenteel de pensioenregelingen uit voor vijf klanten, met een beheerd vermogen van circa drie miljard euro. Met de komst van TrueBlue groeit het beheerd vermogen van het fonds naar bijna 3,5 miljard euro en het aantal deelnemers naar circa 27.000.

 

Reactie toevoegen

 
Pensioenfonds NIBC kiest voor De Nationale APF

Pensioenfonds NIBC kiest voor De Nationale APF

De pensioenregeling voor werknemers van NIBC Bank en alle opgebouwde pensioenen van (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden van Pensioenfonds NIBC worden per...

De Nationale APF krijgt vergunning

De Nationale APF krijgt vergunning

 De Nationale APF heeft van DNB een vergunning gekregen. De Nationale APF is een initiatief van NN Investment Partners en AZL. Bestuursvoorzitter Margreet...