SNS geeft combinatiekorting

SNS logo 2016

SNS geeft klanten, vanaf 1 april, extra voordeel als zij hun betaalrekening combineren met een spaarrekening, inboedelverzekering of SNS Hypotheek. Het combinatievoordeel bestaat uit 0,1 procent meer spaarrente, 20 procent premiekorting bij een inboedelverzekering en 0,25 procent rentekorting op een hypotheek met vaste rente.

In de toekomst gaat SNS het combinatievoordeel uitbreiden met meer producten.
Klanten krijgen het combinatievoordeel automatisch als zij hun betaalrekening regelmatig gebruiken, elke maand hun inkomen storten en minimaal tien bij- of afschrijvingen hebben. Alle klanten die recht hebben op combinatievoordeel krijgen hier bericht over en hoeven daar zelf niks voor te doen.
"In de bankenwereld is het vaak verplicht om een betaalrekening te openen als je een verzekering afsluit. Dat is bij SNS nooit zo geweest en dat zal niet veranderen. We waarderen het als klanten naast hun betaalrekening ook andere geldzaken bij ons onderbrengen. Wij willen klanten daar ook iets voor teruggeven", zegt Patrick Kuijsters, directeur Marketing en Online bij SNS.

Reactie toevoegen

 
Tijdelijke korting nhg-tarieven SNS

Tijdelijke korting nhg-tarieven SNS

"Per 1 juli 2015 gaat de grens voor NHG omlaag van 265.000 naar 245.000 euro. Voor veel starters en andere potentiële huizenkopers een reden om nog voor...

Starter vreest niet-passende hypotheek

Starter vreest niet-passende hypotheek

Dat ze een hypotheek afsluiten die later niet blijkt te passen. Dat is een van de grootste zorgen van starters op de woningmarkt. Groter is echter nog de vrees voor...