Veldsink groeit door naar tien vestigingen

VCN logo

Door de overname van de Lodewijks-Van Ginneken Assurantiegroep in Sprundel voegt de Veldsink Adviesgroep een tiende vestiging toe aan haar keten van assurantiekantoren in Noord-Brabant en Zeeland.

Onder de naam Veldsink - Lodewijks van Ginneken wordt het kantoor, samen met het RegioBank-agentschap, voortgezet op de huidige locatie met dezelfde mensen en ondersteuning van de hoofdvestiging van de Veldsink Groep in Nuenen en het volmachtbedrijf VCN. Het kantoor bedient 2200 relaties met 7000 polissen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bancaire producten.

Recentelijk heeft de Veldsink Groep ook Vermeulen Financieel Advies en Verzekeringen in Veldhoven overgenomen en samengevoegd met de bestaande vestiging van de groep aan de Burgemeester Van Hoofflaan in Veldhoven. De medewerkers verhuizen mee. Samen met Vermeulen bediend het Veldhovense kantoor nu ruim 3500 relaties met 11.000 polissen.

Met tien vestigingen behoort Veldsink tot de top-30 van de Nederlandse intermediairbedrijven. De groep gelooft in het bestaansrecht van gezonde regiokantoren van voldoende omvang, die dicht bij de klant staan en met ondersteuning van het moederbedrijf en een efficiënte backoffice-organisatie.

Reactie toevoegen

 
VCN biedt provisievrij werken

VCN biedt provisievrij werken

Intermediairs kunnen sinds kort provisievrij werken via VCN. De intermediairs van VCN kunnen hun eigen te bepalen vergoeding rechtstreeks, in één bedrag...