Veldsink Groep neemt Financiële Makelaar over

Veldsink DFM

Veldsink Groep neemt de Financiële Makelaar (plus gelieerde organisaties) over. Peter Komen, oprichter van de Financiële Makelaar neemt eind deze maand afscheid. Harrie-Jan van Nunen wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Familiebedrijf Veldsink Groep bestaat uit: Veldsink Adviesgroep (veertien allround advieskantoren), VCN Verzekeringen (full serviceprovider voor verzekeringen), VCN United Capital (serviceprovider op het gebied van hypotheken) en NBG (landelijk werkend hypotheekadviesketen). In totaal zijn 420 mensen werkzaam bij Veldsink Groep.

De overgang naar een nieuwe eigenaar is voor Peter Komen het moment om afscheid te nemen. “Exact vijftien jaar geleden heb ik De Financiële Makelaar opgericht. Altijd heb ik met veel plezier gewerkt aan het uitbouwen van dit bedrijf, tot de huidige succesvolle formule. Er staat nu een solide organisatie, klaar voor de toekomst. Samen met Veldsink Groep staat De Financiële Makelaar nog sterker voor de uitdagingen van de toekomst! Voor mij is dit, mede gezien mijn leeftijd, een logisch moment om afscheid te nemen.“ De dagelijkse leiding van De Financiële Makelaar komt in handen van Harrie-Jan van Nunen. Bij de Financiële Makelaar zijn  ruim 900 intermediairs aangesloten.

 

Op de foto: Jan Veldsink, John van Gerwen (beiden Veldsink Groep), Peter Komen en Harrie-Jan van Nunen.

Reactie toevoegen

 
Financiële Makelaar introduceert woonlastenverzekering

Financiële Makelaar introduceert woonlastenverzekering

De Financiële Makelaar heeft een woonlastenverzekering van Neerland Verzekeringen geïntroduceerd.     Neerland Verzekeringen (RiMaXX International)...