Verhoogde annuleringsdekking bij Europeesche

Vakantie Griekenland

De Europeesche herintroduceert een doorlopende annuleringsverzekering met verhoogde dekking, ditmaal met een dekking van 3.000 euro per persoon.

In oktober 2016 werd de verkoop van de doorlopende annuleringsverzekering met een verhoogde dekking van 3.500 euro stop gezet. Hoewel het product in een klantbehoefte voorzag, zag De Europeesche zich genoodzaakt de verhoogde annuleringsdekking te schrappen als gevolg van "het jarenlange negatieve rendement".


Duurzaam alternatief

Vanaf deze maand biedt de reisverzekeraar naar eigen zeggen een 'duurzaam' alternatief. Klanten kunnen nu een doorlopende annuleringsdekking met het hogere bedrag van 3.000 euro per persoon sluiten. Deze dekking kan worden gevoerd op het product Doorlopende Verzekering voor Reizen voor zowel de varianten annulering en allrisk annulering. De verhoogde annuleringsdekking is alleen afsluitbaar in combinatie met de doorlopende reisdekking. "Hiermee verwachten wij een goed en duurzaam product in de markt te zetten", aldus De Europeesche.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Europeesche breidt tevredenheidsonderzoeken uit

Europeesche breidt tevredenheidsonderzoeken uit

Reisverzekeraar de Europeesche gaat haar online tevredenheidsonderzoeken over schadeafhandeling uitbreiden naar klanten van het intermediair. Tot nu toe werden alleen...

Europeesche sluit klant safari\'s af

Europeesche sluit klant safari\'s af

Europeesche Verzekeringen heeft 50 klanten met partners uitgenodigd voor een barbecue. Dit als afsluiting van een traject van diverse 'klantsafari's' die medewerkers...