VVP Event Inkomen met een 8 gewaardeerd

VVP Event Inkomen

Adviseurs geven het VVP Event Inkomen, dat op 20 september in Rotterdam werd gehouden, gemiddeld het rapportcijfer 8, ofwel ‘goed’.

De ruim honderd deelnemers aan het kennisevent van vakblad VVP konden na afloop hun mening over het programma, de drie specialistische sessies, paneldiscussie en opzet van het evenement in een vragenlijst kwijt. Elk onderdeel kreeg een schaal van zeer goed tot slecht mee. Meer dan een derde van de bezoekers vulde het enquêteformulier in. Het event als geheel wordt door het overgrote deel van de respondenten goed gewaardeerd. De programma-indeling, waarbij gasten twee van de drie afzonderlijke kennissessies konden volgen, krijgt zelfs van bijna 95 procent de waardering goed tot zeer goed.

Uitblinkers en kritiek

Andere uitblinkers zijn de algemene inkomenssessie van Janthony Wielink (Enkwest opleiding & advies), de sessie van topondernemer Sebastian Mennes over burn-out en balans -georganiseerd door Movir- en de algehele interactiviteit van het event. Punten van kritiek zijn er ook. Zo geeft een aantal adviseurs aan het commerciële deel van enkele sessies minder te waarderen.     

Reactie toevoegen

 
Meer over