We are sure begint gezicht te krijgen

Michel Schaft 2016

We are sure, een bedrijf in oprichting dat nieuwe (verzekerings)oplossingen aan gaat bieden voor de ruim een half miljoen zzp-ers in Nederland, begint vorm te krijgen. Zzp-ers gaan via een vast bedrag per maand investeren voor later.

We are sure is opgericht door onder meer MIchel Schaft, al twintig jaar werkzaam aan de top van de financiële sector. Hij weet wat er goed en fout gaat in de sector en wil zijn kennis nu inzetten om ervoor te zorgen dat er een betaalbare en begrijpelijke oplossing voor zzp-ers komt. In een nieuwsbrief laat we are sure nu weten: "Wij hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een product waar zzp'ers (echt!) wat aan hebben. Voor een vast bedrag per maand investeer je in een potje voor later. Mocht je voor die tijd ernstig arbeidsongeschikt raken of zelfs overlijden, dan krijg je het doelbedrag in één keer uitbetaald. Zonder gedoe. Zo’n doelbedrag opbouwen kan al voor 10 tientjes per maand. Zo fix je in één klap die shit die je eigenlijk al die tijd al had willen regelen."

Verder laat de onderneming weten dat er vanaf volgende maand wordt gestart met de voorinschrijving en dat zzp-ers de rekentool kunnen uitproberen.

Reactie toevoegen

 
Michel Schaft vertrekt bij Meijers assurantiën

Michel Schaft vertrekt bij Meijers assurantiën

Michel Schaft vertrekt op 1 maart 2012 bij Meijers Assurantiën, waar hij algemeen directeur is. Hij zegt een nieuwe wending aan zijn loopbaan te willen geven....