Zorgeloosch zoekt investeerders via crowdfunding

Sander de Loo

Adviesbedrijf Zorgeloosch van Sander de Loo gaat haar groeiplannen deels proberen te financieren via het crowdfundig platform Collin Crowdfund.

Bij Zorgeloosch werken inmiddels ruim 150 mensen. De Loo: "Het bedrijf heeft een unieke propositie ontwikkeld. Deze propositie heeft ons exclusieve samenwerkingen opgeleverd met diverse grote banken. Dit geeft Zorgeloosch de kans om snel(ler) te groeien. Echter, om te kunnen groeien moeten we investeren. Dat is waar wij jouw hulp kunnen gebruiken. Zorgeloosch heeft ervoor gekozen om de groeiplannen van Zorgeloosch deels te financieren via het crowdfunding platform van Collin Crowdfund."

Het project staat op 13 oktober online bij Collin Crowdfund. "Uit ervaring kan ik je vertellen dat de screening veel grondiger is dan bij een bancaire lening. Collin Crowdfund honoreert slechts een klein deel van de aanvragen. Onze plannen zijn glansrijk door de beoordeling heen gerold." Mensen kunnen vanaf 500 euro meedoen tegen een rendement van 7 procent. "Daarnaast verloten wij onder hen die voor 2.500 euro of meer investeren een volledig verzorgd weekend voor twee personen. Bestemming New York met een bezoek aan het financial district."

Reactie toevoegen

 
Van Rooij in Raad van Advies Zorgeloosch

Van Rooij in Raad van Advies Zorgeloosch

Oud-directeur ING Rob van Rooij heeft plaats genomen in de Raad van Advies van Zorgeloosch. Van Rooij was de afgelopen vijf jaar directeur van het intermediaire...