Inspiratie-klantenavond All-Insure druk bezocht

Maurice van den Hemel

"Wat doe je als je 10 miljoen wint? Vrijwel iedereen antwoordt: direct iets anders. Waarom wacht je op iets dat nooit gaat gebeuren?, aldus Remco Claassen tijdens de druk bezochte eerste inspiratie-klantenavond van All-Insure in Wemeldinge.

Maurice van den Hemel, directeur All-Insure: "Vrijwel al mijn klanten vinden dat geld ervoor moet zorgen dat ze gewoon lekker kunnen leven. In plaats van te sturen op omzet en kosten, kijken wij naar wat een ondernemer privé nodig heeft om zijn leven zo goed mogelijk te kunnen leiden. Met die kennis kijken we naar de onderneming. Immers, leven vanuit je hart, brengt financiële rust.”
Om ondernemers de mogelijkheid te bieden, kennis te maken met zijn werkwijze en passie, organiseerde Van den Hemel op 13 januari een inspiratieavond. De eerste van een reeks bijeenkomsten waarin ondernemers worden uitgedaagd de juiste keuzes te maken, niet alleen zakelijk maar ook privé. Naast trainer Remco Claassen, was de Vlaamse professor Stefan Duchateau aanwezig. Hij doceert onder andere financieel risicobeheer aan de HUB (Brussel), beleggingsleer aan de KU Leuven en financial derivatives aan de UHasselt. Hij nam de ruim 150 aanwezigen mee in de wereld van vermogensbeheer. All-Insure beheert voor een groeiende groep klanten jet vermogen, vanuit de filosofie van Duchateau: eerst risicoreductie, dan rendement.

 

Reactie toevoegen

 
Kerk vol ondernemers op inspiratie-avond All-Insure

Kerk vol ondernemers op inspiratie-avond All-Insure

Topadvocaat Wim Anker en topcoach Remco Claassen scoorden op de inspiratieavond die advieskantoor All-Insure op 22 september in de Maartenskerk te Wemeldinge organiseerde...

"haal een streep door execution only"

"haal een streep door execution only"

“Haal een streep door execution only bij complexe producten. Slecht voor de klant en dus ook slecht voor de financiële sector als geheel”, aldus...