VVP Vakevent Inkomen 2024

Janthony Wielink: ‘Het duveltje laat zich niet meer terugduwen.’

VVP organiseert dinsdagmiddag 2 juli 2024 voor de zesde keer het kennisevent Inkomen. Opnieuw met Janthony Wielink (Enkwest) als keynote speaker. Wielink behandelt diepgaand actuele ontwikkelingen op het gebied van inkomensverzekering en re-integratie. Uiteraard zal hij daarbij ingaan op de scenario’s van de Onafhankelijke Commissie Toekomst Arbeidsongeschiktheidsstelsel (Octas) en de nieuwste maatregelen om de achterstand bij de sociaal-medische beoordelingen in te lopen (waaronder Praktisch Beoordelen). En hoe denkt Wielink dat het verder gaat met de verplichte AOV voor zelfstandigen in de nieuwe politieke constellatie?

Zeer veel waardering was er vorig jaar voor de kennissessie met tips uit de adviespraktijk van Annemieke Postema (AOVdokter, RADI AOV). Dit keer biedt zij haar enorme praktijkkennis plenair. Na het plenaire gedeelte zijn er kennissessies van de kennispartners apc holland, NN, NNEK/Dazure en TAF.

apc holland: beheers- en betaalbaarheid van verzuimrisico's Hoe zorg je als verzekeringsadviseur dat verzuimrisico's beheers- en betaalbaar blijven? Door Jorn Soethout, productmanager Inkomen.

NNEK & Dazure: dierbaren financieel beschermen met ‘Beleg & Bescherm’ Met hun nieuwe product ‘Beleg & Bescherm’, kunnen klanten hun toekomst beschermen door vermogen op te bouwen voor hun pensioen én zorgen ze dat hun dierbaren financieel beschermd mocht de belegger vroegtijdig komen te overlijden. Door Indra Frishert (Dazure) en Michiel van Vugt (NNEK).

TAF: het verhaal achter Royal Doctors Hoe zou het zijn om jouw klanten niet alleen financieel te helpen, maar ook bij het krijgen van de beste medische zorg? Ontdek het tijdens de inspirerende sessie over de dienstverlening van Royal Doctors, die standaard bij de AOV's van TAF is inbegrepen. Door Joris Vanvinckenroye, oprichter van Royal Doctors.

De inhoud van de kennissessie van NN wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden voor het event inkomen kun je hier!

https://www.meermetinkomen.nl/