Claimdrempel van 1.000 euro

Bob Stehmann re

Voormalig ceo Bob Stehmann van Ditzo is terug in de markt met Deck. De nieuwe verzekeraar belooft "een royale polis tegen een fors lagere premie. Deck breekt ook met de traditionele papierwinkel met één all-in polis. Eén verzekering, één app, één premie per maand."

Deck is zelf overigens geen risicodrager. De verzekeraars zijn NN, Unigarant, ASR en Allianz. De administratie wordt verzorgd door Voogd & Voogd.

Deck heeft een claimdrempel van 1.000 euro aan huisraad en woning en een eigen risico van 500 euro voor autoschade. Stehmann: "‘75 procent van alle claims bij verzekeraars is onder de 1.000 euro. Dat maakt verzekeren onnodig ingewikkeld en duur. We gaan terug naar de basis zoals verzekeren ooit is bedoeld; samen leggen we geld in de pot voor grote pech die je niet in je eentje kan betalen. Alle kleine schades zoals een bril die je kwijtraakt op vakantie of je laat zelf je telefoon vallen, dat kan allemaal uit eigen zak. Grote schades zoals bij woningbrand vallen onder de grote pech en worden volledig vergoed. Zonder eigen risico. Autoschades kennen wel een eigen risico aangezien dit voor klanten een betere premie oplevert."

Deurbeleid

Deck heeft een deurbeleid: “Wij richten ons op Nederlanders die hun eigen verantwoordelijkheid willen nemen om samen te bouwen aan de eerste verzekering zonder fraude. Kom je door ons deurbeleid en word je geaccepteerd dan kan je rekenen op een royale polis tegen een goede premie mét een kick-ass service.

"Vooral het gesjoemel zit ons dwars. Dat willen we tegengaan. Uiteindelijk betaalt de consument voor de fraude van een ander.”

Volgens onderzoek onder ruim 1.000 Nederlanders dat Deck heeft laten doen door NoTies denkt "97 procent van de Nederlanders dat er wordt gesjoemeld met verzekeringsgelden. Om die reden vindt 71 procent het een goed idee dat mensen die niet sjoemelen en zelf hun verantwoordelijkheid nemen, minder premie hoeven te betalen".

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Deck: verzekeren doe je samen

Deck: verzekeren doe je samen

(door Bob Stehmann, oprichter Deck) De nieuwe technologie, Big Data, de nieuwe kijk op klantgerichtheid. Het zijn uitdagingen die innovatieve partijen graag oppakken....

Marketingdirecteur stehmann vertrekt bij ASR

Marketingdirecteur stehmann vertrekt bij ASR

Bob Stehmann, directeur Marketing en Ditzo, vertrekt per 1 maart bij ASR. Hij snijdt niet alle banden door met zijn werkgever maar blijft als extern adviseur betrokken...

Sticks rapt over wat verzekeraar zou moeten zijn

Sticks rapt over wat verzekeraar zou moeten zijn

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks van rapformatie Opgezwolle, schreef een rapsong over wat Nederlanders van een verzekeraar zouden moeten kunnen verwachten....

Bob Stehmann directeur Marketing ASR

Bob Stehmann directeur Marketing ASR

Bob Stehmann treedt per 1 mei in dienst bij ASR als directeur Marketing. De functie van directeur Marketing bij ASR werd tot voor kort tijdelijk ingevuld. De 43-jarige...