Nieuw platform differentworld en Intrasurance

Different World

Differentworld en Intrasurance hebben een geïntegreerd online platform ontwikkeld, waarin het intermediair wordt gepositioneerd als logisch verlengstuk van online handelingen van de klant.

"Nu het internet een steeds belangrijke plaats in bijna alle huishoudens inneemt als informatie- en transactiemedium dringt de vraag zich op hoe het assurantie-intermediair van morgen hierop gaat inspelen. Een voor de hand liggend model is om de klant online die zaken te laten regelen die hij zelf kan en wil oplossen waarbij het intermediair op afroep beschikbaar blijft voor adviesgevoelige zaken en complexe producten." Aldus Differentworld en Intrasurance bij de lancering van het geïntegreerde online platform. In het platform zijn alle financiële diensten opgenomen middels een crm-applicatie. De in het systeem geïntegreerde toepassingen beslaan alle werkgebieden zowel voor het intermediair als de consument: hypotheken, alle soorten verzekeringsproducten, consumptief krediet, pensioenen, juridisch advies, vergelijkingsmodules, adviessoftware, rapportage en prolongatie/administratie. Het pakket is naar wens van de adviseur uit te breiden met boekhoudige software.

Reactie toevoegen

 
Abz en Intrasurance slaan handen ineen

Abz en Intrasurance slaan handen ineen

ABZ introduceert in samenwerking met Intrasurance de dienst STS (Solera Transaction Services) Clearinghouse Provinciaal. Hiermee kunnen service providers en grotere...