Klap neemt Geytenbeek Clear Benefits over

Jorg Roodbeen 2020

Klap Verzekeringsmakelaar heeft per 15 januari de verzekeringsportefeuille en de activiteiten van Geytenbeek Clear Benefits overgenomen. Geytenbeek is sinds 1958 gevestigd in Baarn en wordt geleid door Sander Geytenbeek en Derk Jan Dikkers. Het gehele team gaat mee over en zal op termijn in Amsterdam worden gehuisvest. Geytenbeek en Dikkers blijven betrokken en zullen een rol binnen de Klap organisatie vervullen met een focus op hun expertise.

Jorg Roodbeen, CEO van Klap: "Geytenbeek heeft zich gespecialiseerd als betrokken adviseur voor het MKB en de DGA op het gebied van de pensioenen en de employee benefits. Klap ervaart een toenemende vraag naar expertise op deze domeinen en daarmee is deze overname een strategische uitbreiding van het team."

Klap, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, heeft afgelopen jaar meer overnames gedaan, waaronder J&H Verzekeringen, M. Smit Assurantiën en Slegt Verzekeringen.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Jan Willem Bredius vertrekt bij Klap

Bij assurantiemakelaar Klap vertrekt Jan Willem Bredius per 1 juli als algemeen directeur. Jorg Roodbeen volgt hem op. Bredius, die bijna 25 jaar lang verbonden...

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Aanbod via Beroepspolis.nl uitgebreid

Per direct kan een groot aantal nieuwe beroepen zich online verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid bij Beroepspolis.nl. Met een aanbod voor ruim 80 beroepen en...