Allianz betrekt nieuw kantoor in Rotterdam

Allianz Tower juni 2020

Allianz Nederland neemt op 22 juni zijn intrek in het nieuwe kantoor Allianz Tower aan de Coolsingel 120. Dinsdag werden de laatste formaliteiten afgehandeld en kreeg CEO Sjoerd Laarberg de sleutel officieel overhandigd.

Laarberg: "Het is een bijzondere tijd en het zal nog even duren voordat we in grotere getale gebruik kunnen maken van ons nieuwe hoofdkantoor. Dat neemt niet weg dat we trots zijn dat we onze intrek kunnen gaan nemen in deze prachtige Allianz Tower."

Vanaf het begin was Allianz nauw betrokken bij de inrichting van het kantoor. Deze beantwoordt nu aan de modernste manieren van werken. De Tower is goed bereikbaar, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en in de omgeving zijn diverse goede aansluitingen op het openbaar vervoer te vinden. "Ons vernieuwde kantoor is duurzaam en dat was voor ons eveneens een belangrijke voorwaarde bij de keuze voor dit pand", aldus Laarberg.


Reactie toevoegen

 
Allianz verhoogt premies schadepolissen

Allianz verhoogt premies schadepolissen

Allianz verhoogt per 1 januari 2013 de premies van een aantal schadeverzekeringen. Dit vanwege de stijgende schadelast en algemene marktfactoren zoals prijsinflatie...

Allianz Nederland weet daling resultaat te beperken

Allianz Nederland weet daling resultaat te beperken

Allianz Nederland heeft over 2011 een operationeel resultaat geboekt van 108 miljoen euro (2010: 111 miljoen euro). De premies namen af met 6 procent tot bijna 1,2...