AVDB Advies stopt per 1 maart 2022

Astrid van de Bovekamp 2018

Astrid van de Bovekamp stopt op 1 maart 2022 met haar bedrijf AVDB Advies.

Van de Bovekamp: "De afgelopen twintig jaar heb ik mooie projecten mogen begeleiden om ondernemers te helpen bij hun werkgeverschap, met tevreden klanten. Ik heb altijd een goed gevulde opdrachtportefeuille gehad en ook in coronatijd gewoon door kunnen werken. Maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen, dat de sprankel er wel een beetje af is na twintig jaar. En ik ben tot de conclusie gekomen dat ik geen externe meer wil zijn. Ik wil met collega's vanuit de binnenkant projecten begeleiden. Dit is de reden dat ik stop met AVDB Advies."

Van de Bovekamp zegt eerst te gaan ontspannen. "Mijn stressboog staat ondanks mijn sabbatical van vorig jaar nog steeds te strak gespannen. Daarna ga ik mij oriënteren op een nieuwe weg."

Astrid van de Bovekamp is ook altijd diep verbonden geweest met VVP. Zo maakte ze onder meer deel uit van het VVP Ondernemersnetwerk, schreef ze talloze kennisartikelen voor VVP en was ze twee jaar juryvoorzitter van de VVP Advies Award.

 

 

 

Reactie toevoegen

 
Advies salarisstijging adviseurs: 0,675 procent

Advies salarisstijging adviseurs: 0,675 procent

"Het advies wordt gegeven de salarissen van medewerkers jaarlijks te indexeren aan de hand van de consumentenprijsindex van het CBS. Hierdoor behoudt de beloning...

Astrid van de Bovekamp gaat zelfstandig verder

Astrid van de Bovekamp gaat zelfstandig verder

Na ruim twintig jaar te hebben samengewerkt met Jurjen Oosterbaan (eerst bij de NVA en later bij Bureau D&O) vertrekt Astrid van de Bovekamp per 1 november als...